Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Zajeta slika.PNG

• Všeč mi je
Reactions: Oakey in Kamele0N

jest5

Guru
18. avg 2007
26.310
-8.956
113
dajte se raje osredotočit na STA in njeno zavajanje.
Zavajanje včeraj in resnica dones ko je okuženih rekordno število v enem dnevu v Italiji

In kje je tukaj zavajanje?
Včeraj se število odkritih okužb ni večalo, torej je bilo ustaljeno.

Po drugi strani pa je zavajanje na novaTV, kjer se lažejo o okužbi

• Žalosti me
Reactions: bpfc

Karl

Zelenc'
11. nov 2019
8
3
3
Jasno saj je od 123 in se ga ne upam :nigladek:
Prvo je bila njegova "novica"....in čez par ur je bila šele tvoja s katero si ga demantiral...

Kar se mene tiče vaju oba mečem v isti koš...en je panik drug pa cinik..oba neuporabna v dani situaciji!
Zakaj izbris mojega komentarja? Sem se kaj zlagal?
On dela se paniko kako *naj bi* drugi delali paniko. Ma dobro, je nejegova tema in ....

Oakey

Majstr
3. feb 2016
919
556
93
Trenutno Italija 322 okuženih, 11 mrtvih (danes umrli moški 76, 84 in 91, ženska 83 let).

Čemu je namenjen podatek o spolu? A to je tarčni virus ki ima na piki predvsem moške?
Kaj pa zaznavanje spolne usmerjenosti, barve kože in stopnje izobrazbe, a to sposobnost zaznavanja so tudi uspeli vgraditi v DNK virusa?

Še najboljši pa so komentarji tistih bedakov, ki pripeljejo Janšo v to temo o virusu, prizadetost in nevošljivost teh piscev je pa sploh na udaru zadnje dni... a mate eni Moderndorferjev sindrom?

Dejte rajš napisat kje se še da dobit "masko" oz. respirator po normalni ceni? Pa upam da se zavedate da tista cunja čez nos ni nobena zaščita ampak mora biti to respirator ustrezne kvalitete.

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.630
5.654
113
Karl si na "watchlisti" sploh ker te sumim da si alter od nekoga blokiranega ki se ni znal obnašat...
Pa brez spama in dodatnih nepotrebnih (pod)vprašanj!

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Čemu je namenjen podatek o spolu? A to je tarčni virus ki ima na piki predvsem moške?
Kaj pa zaznavanje spolne usmerjenosti, barve kože in stopnje izobrazbe, a to sposobnost zaznavanja so tudi uspeli vgraditi v DNK virusa?

Še najboljši pa so komentarji tistih bedakov, ki pripeljejo Janšo v to temo o virusu, prizadetost in nevošljivost teh piscev je pa sploh na udaru zadnje dni... a mate eni Moderndorferjev sindrom?

Dejte rajš napisat kje se še da dobit "masko" oz. respirator po normalni ceni? Pa upam da se zavedate da tista cunja čez nos ni nobena zaščita ampak mora biti to respirator ustrezne kvalitete.
Dejansko je umrljivost moskih po do zdej znanih stevilkah vecja, 2.8% moski, 1.7% zenske

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

TopZoki

Zelenc'
17. jun 2016
26
5
3
Ce ne bi blo zalostno, bi blo smesno...
Iranski deputy minister za zdravje pozitiven na Coronavirus...
Posnetek pa je od vceraj, ko so sirili "keep calm" mantro...
Nekak ni videti prevec zdrav..

13. jul 2011
2.677
626
113