dajte se raje osredotočit na STA in njeno zavajanje.
Zavajanje včeraj in resnica dones ko je okuženih rekordno število v enem dnevu v Italiji
.In kje je tukaj zavajanje?
Včeraj se število odkritih okužb ni večalo, torej je bilo ustaljeno.
Trenutno Italija 322 okuženih, 11 mrtvih (danes umrli moški 76, 84 in 91, ženska 83 let).Seveda se je povečalo. In sicer iz 155 na 229 včeraj
Zakaj izbris mojega komentarja? Sem se kaj zlagal?Jasno saj je od 123 in se ga ne upam
Prvo je bila njegova "novica"....in čez par ur je bila šele tvoja s katero si ga demantiral...
Kar se mene tiče vaju oba mečem v isti koš...en je panik drug pa cinik..oba neuporabna v dani situaciji!
On dela se paniko kako *naj bi* drugi delali paniko. Ma dobro, je nejegova tema in ....
Trenutno Italija 322 okuženih, 11 mrtvih (danes umrli moški 76, 84 in 91, ženska 83 let).
Trenutno Italija 322 okuženih, 11 mrtvih (danes umrli moški 76, 84 in 91, ženska 83 let).
Dejansko je umrljivost moskih po do zdej znanih stevilkah vecja, 2.8% moski, 1.7% zenskeČemu je namenjen podatek o spolu? A to je tarčni virus ki ima na piki predvsem moške?
Kaj pa zaznavanje spolne usmerjenosti, barve kože in stopnje izobrazbe, a to sposobnost zaznavanja so tudi uspeli vgraditi v DNK virusa?
Še najboljši pa so komentarji tistih bedakov, ki pripeljejo Janšo v to temo o virusu, prizadetost in nevošljivost teh piscev je pa sploh na udaru zadnje dni... a mate eni Moderndorferjev sindrom?
Dejte rajš napisat kje se še da dobit "masko" oz. respirator po normalni ceni? Pa upam da se zavedate da tista cunja čez nos ni nobena zaščita ampak mora biti to respirator ustrezne kvalitete.
Tudi statistika okuženosti gre v prid moškim.namreč 70% jih jeDejansko je umrljivost moskih po do zdej znanih stevilkah vecja, 2.8% moski, 1.7% zenske
To pomeni da so se okužili v kakem baru ali fuzbal tekmi.Tudi statistika okuženosti gre v prid moškim.namreč 70% jih je
Podatek je za celoten svet ne samo za ItalijoTo pomeni da so se okužili v kakem baru ali fuzbal tekmi.![]()
In še ena ugotovitev: virus skoraj ne prizadane otrok, če pa že, so simptomi blažji kot pri odraslih. Profesor z inštituta v Genovi pravi, da domnevno zato, ker naj bi bili otroci pogosteje oboleli za podobnimi virusi in naj bi njihov imunski sistem ta virus hitreje razpoznal kot grožnjo.Tudi statistika okuženosti gre v prid moškim.namreč 70% jih je