Baje dva primera v eni izmed bolnišnic v Sloveniji..počakajmo na uradne rezultate in objavo iz strani države da potrdi ali ovrže informacijo. Še enkrat NEURADNO IN NI 100%!!
Glede mask:
tukaj je en članek, ki opisuje situacijo na zaprtem območju v Lombardiji
![]()
Da dentro la zona rossa a Tgcom24: "Ci sentiamo abbandonati da tutti, non sappiamo a chi chiedere aiuto"
L'appello da Fombio, uno dei paesi lodigiani in quarantena per il coronavirus: Siamo andati al supermercato e il personale ci ha bloccato perché non non avevamo le mascherine, purtroppo le mascherine sono finite venerdì. Come faccio?"www.tgcom24.mediaset.it
Povzetek: gospa je z možem hotela v trgovino po hrano in ju niso spustili noter brez maske, kar je, po moje, smiseln ukrep. Problem je, ker mask na zaprtem območju ni za kupiti. Tako da je že dobro kakšno masko imeti na zalogi.
Za test se bojo odločali zdravniki in ne laiki, ker če bi se slednji bi vsak dan pobrali vsaj 1000 kuznin, če ima kdo simptome pokliče svojega zdravnika ali najbližjo urgentno postajo in bo dobil navodilaNo sej če bi pa za test za COVID-19 vprašal bi pa lahko morda slišal odgovor v smislu, da test ni potreben saj močno držijo pesti, da v SLO ne bo težav s tem virusom in posledično še nimajo na zalogi testov, zaščitnih sredstev, postelj, itd.
Tudi jaz sem bil danes v Sparu in Hoferju in je v obeh štacunah dan pred praznikom precej večji promet, kot je bil danes. Verjetno živiš v Panic Cityju.Sem bil danes v hoferju. Lahko recem da je panika očitna, ljudi polno, polni vozi, cel parking poln. Vmes sem zasledil še klic ki ga je imela prodajalka, in je dobila navodili da morajo precej povečati zaloge
Tudi jaz sem bil danes v Sparu in Hoferju in je v obeh štacunah dan pred praznikom precej večji promet, kot je bil danes. Verjetno živiš v Panic Cityju.
Tudi jaz sem bil danes v Sparu in Hoferju in je v obeh štacunah dan pred praznikom precej večji promet, kot je bil danes. Verjetno živiš v Panic Cityju.