Povsod po svetu je glede virusa približno enako. Jaz Andy in verjetno še kdo, smo bili/smo mnenja, da bo virus napravil svoj naravni cikel preko populacije. Sterilizacija družbe kot take, ni mogoča, niti smislena.
Virus lahko primerjamo z požarom. Če v prihodnjih tednih/mesecih pričakuješ velik in ogromen požar, kaj lahko storiš. Pametni pripravijo načrt intervencij, opremijo gasilske brigade in pripravijo vodo.
Mi smo prepovedali kurjenje.
Sedaj bomo že drugič letos oz. v 4 skupnem mesecu lockdowna. Trenutno smo v elitni skupini najhuje prizadetih držav, pa se glavna sezona gripoznih obolenj še niti začela ni.
Vse stavimo na hitro dobavljivo in učinkovito cepivo. Za vse nas upam, da bo to res prišlo pred začetkom prihodnjega leta, pa da se tej kateri bodo imeli željo cepiti, cepili.
Sam sem v poklicu, kateri bo tudi v prvi rundi cepljenja, zelo visoko kotiral na prioritetni lestvici, pa nimam niti pod točko slučajno, želje biti preizkusni zajček. Glede na moje fizično stanje in starost, veliko raje tvegam z korono, kot z €€€ cepivom.
In kaj od tega meniš, da bi bilo drugače v primeru druge vlade? Point na katerega ciljam je to, da bi bili v vseh primerih bolj kot ne enako v dreku kot smo sedaj.
Zato sem ti tudi repliciral, ker si začel z "Jazen dela" navedel j3beno situacijo ter zaključil z idejo po boljšem scenariju pod Levico... Dvomim, močno dvomim, da bi bilo karkoli občutno drugače oz. bolje.