Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Sem malo preletel internet za kadilce in covid, ni nekih pametnih zakljuckov. Naj bi se kadilci hitreje okuzili ker cigarete pacajo okoli ust... nic konkretnega, niti v studiji WHO nic konkretnega niso ugotovili.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Mogoce samo nakljucje. Kadilci vedno pokasljujejo zjutraj ze zaradi cigaret, tako da zaradi tega ne gredo na test. Nekadilci pa malo zakasljajo pa se ze testirajo :D
Bomo videli v naslednjih dneh saj se zadeva hitro siri.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Sem malo preletel internet za kadilce in covid, ni nekih pametnih zakljuckov. Naj bi se kadilci hitreje okuzili ker cigarete pacajo okoli ust... nic konkretnega, niti v studiji WHO nic konkretnega niso ugotovili.
Se spomnim da, so v prvem valu trdili da imajo kadilci manj šans za, dobit Covid-19 ker dim dezifincira...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Aha :) kaj pa una tud iz istega obdobja....da koka ljeći koronu? :D

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
5 do 8 % kadilcev

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Ja šlatanje mask je sigurno največja neumnost in nekaj kar precej pripomore k širjenju virusa ampak to ni problem ukrepa ampak debilnih ljudi kjer bi zadoščal IQ50 da se maske ne prijema ko se enkrat roke razkužiš. Če že se pa razkuži ponovno. To 3/4 slovencev ne bo nikoli jasno tudi če se tole vleče še naslenjih 10 let.

A ni bilo rečeno, da je namen maske da nosilec maske ne trosi svojega virusa naokrog? Če že šlataš masko bi potem rekel, da šlataš svoje viruse, ki bi jih brez maske spuščal v okolico

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113

Raznoraznih studij je na stotine. Tudi za teoretike zarot zanimivost, da so dogajanja okoli COVID-a trenutno najbolj raziskovana podrocja v naravoslovju. Sploh kaksna kitajska ki je zasvojena z nikotinom.

To da nikotin "sciti" so (bila) samo ljudska izrocila na temelju navideznih terorij v zacetku.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.963
2.635
113
Kja pol? A nas cigareti ščitijo pred korono, samo stroka to ne bo naglas priznala saj se že desetljetja bori proti tobačni industriji?