Čiki brez filtra so najboljši.Masko imaš zaradi drugih, čik pa za sebe.
Čiki brez filtra so najboljši.Masko imaš zaradi drugih, čik pa za sebe.
Ja odvisno katero raziskavo beres, nebos pa nasel nobene resne raziskavekjer bodo napisali da cigareti zmanjsujejo moznost okuzbe. Logicno kajne? HaloooZdj pa zavajaš. Prej tako zdj tako.
Alooo dobro jutro dohtar.
Itak je ze prej vse rak pokopalČe drugega ne, je v absolutnih številkah manj smrtnih žrtev pri kadilcih, starejših od 90 let.
Ja odvisno katero raziskavo beres, nebos pa nasel nobene resne raziskavekjer bodo napisali da cigareti zmanjsujejo moznost okuzbe. Logicno kajne? Halooo
Ma u PM no, kaj sem si to en slab tajming izbral za nehat kadit po 20+ letih, najbolš da kr nazaj zalaufam scenoCe pa pogledam pri svoji sluzbi kjer je bilo ze veliko pozitivnih ni bil pozitiven niti en kadilec do zdaj.
Se spomnim da, so v prvem valu trdili da imajo kadilci manj šans za, dobit Covid-19 ker dim dezifincira...Sem malo preletel internet za kadilce in covid, ni nekih pametnih zakljuckov. Naj bi se kadilci hitreje okuzili ker cigarete pacajo okoli ust... nic konkretnega, niti v studiji WHO nic konkretnega niso ugotovili.
Ja šlatanje mask je sigurno največja neumnost in nekaj kar precej pripomore k širjenju virusa ampak to ni problem ukrepa ampak debilnih ljudi kjer bi zadoščal IQ50 da se maske ne prijema ko se enkrat roke razkužiš. Če že se pa razkuži ponovno. To 3/4 slovencev ne bo nikoli jasno tudi če se tole vleče še naslenjih 10 let.
Sem malo preletel internet za kadilce in covid, ni nekih pametnih zakljuckov. Naj bi se kadilci hitreje okuzili ker cigarete pacajo okoli ust... nic konkretnega, niti v studiji WHO nic konkretnega niso ugotovili.
Misliš katran?To da nikotin "sciti" so (bila) samo ljudska izrocila na temelju navideznih terorij v zacetku.
Vpliv nikotina na epitelne cilije v zgornjih dihalih.Misliš katran?