Ja če bereš in slišiš da se jih kup okuži na porokah in privat praznovanjih...Ma ljudje so fuknjeni brez pameti, to je.
Ja če bereš in slišiš da se jih kup okuži na porokah in privat praznovanjih...Ma ljudje so fuknjeni brez pameti, to je.
Jap, to je res. Sam za tako eksponento je po mojem še en faktor zadaj, ki ga spomlad ni bilo. Spomlad so ble šole zaprte.Ja če bereš in slišiš da se jih kup okuži na porokah in privat praznovanjih...
in javni prevoz je bil ustavljen. Virusa je bilo ob začetku ukrepov relativno malo. Zadeva je zato hitro delovaa. In zunaj se je grelo. Manj zadrževanj s tujci v prostorih.Jap, to je res. Sam za tako eksponento je po mojem še en faktor zadaj, ki ga spomlad ni bilo. Spomlad so ble šole zaprte.
Twitko, dej mu povej, naj si kravato prav obrne.
Ja ljudjem je dost. So preživeli pomlad pa nobeden ki ga poznajo ni umrl zarad korone . Po moje nas bi rešila zgodnja zima in sneg -manj ljudi na cesti.
Delno se strinjam, žal pa se folk ni zavedal da bo ob ponovnem eksponentnem naraščanju obolelih sledilo ponovno zaprtje. To smo ignorirali od poletja naprej, nismo spoštovali pravil, lagali epidemiologom, bolni v službo, brez aplikacije ki je prevelik poseg v zasebno svobodo. Očitno večji kot zaprtje v občine in policijska ura???
In ukrepi niso samo težava Slovenije, cela EU sprejema enake ukrepe. Tudi Švedska jih bo zaostrila ko/če bo število obolelih podobno kot pri nas. Ljudje so začeli umirati, v naslednjih tednih bo verjetno več 100 mrtvih, ne samo zaradi števila hoapitaliziranih, tudi zato ker je izkušenih infektologov (in pulmologov) v manjših bolnišnicah bolj za vzorec. V glavnem, pečeni smo.
Še eden iz vrste "pravičnikov", ki iz zasede iz grmovja slika na max zoom. Skrij se v klet, spomladi pa previdno odpri pokrov in poglej, če je kdo preživel.Danes ... očitno so se ljudje sami odločili za švedski model.
Moje telo, moje določitve ali kako že.
Katere? Selektivno samo te s korono, ali te, kateri so šli po "redni" poti? Zakaj so tisti, ki so šli s korono kar naenkrat več vredni?Zakaj? Preštej umrle v zadnjem tednu.
No tamle je ista populacija, ki gre familiarno drsat tjale gor na par centi ledu.Danes ... očitno so se ljudje sami odločili za švedski model.
Killakhan si gledal danes 24 ur in izjavo Rozmana?
Kaj je rekel?Killakhan si gledal danes 24 ur in izjavo Rozmana?
Danes ... očitno so se ljudje sami odločili za švedski model.
tad-daaaa!!!Jap, to je res. Sam za tako eksponento je po mojem še en faktor zadaj, ki ga spomlad ni bilo. Spomlad so ble šole zaprte.
To kar sem vceraj napisal. Sploh ni treba rozmana poslusat samo moj post preber.Kaj je rekel?
To delajo v laboratoriju mi samo palcke v mozgane porivamoEj mojster, ti delaš na testih? Koliko repeticij/množitev delate če ni ravno poslovna skrivnost (ne bi smela bit)? Me prav matra firbec...
Nedolgo nazaj (cca. 3 tedne), poroka z 200 ljudmi na Zaplani, pela ena in edina Tanja Žagar.Ja če bereš in slišiš da se jih kup okuži na porokah in privat praznovanjih...
To delajo v laboratoriju mi samo palcke v mozgane porivamo