Jp.Ja, samo je pa vseeno nek indikator kako nam (ne) gre.
Verjetno se vsi strinjamo, čeprav laično, da sta število okuženih in dnevni prirast bistveno višja. Mislim da lahko govorimo o večkratnikih.
To sem že večkrat omenil "kevdr poročevalcu" 123, pa je nekaj bluzil. Švedom okužbe tudi naraščajo, vseeno pa niti slučajno ne s takim pospeškom kot nam.
Verjetno bo tudi število preminulih ujelo Švedsko, samo mi "še nismo tam". Koliko jih "rabimo", da bomo primerljivi? Okrog 1000?
Jp, hudi veckratniki. Racunaj na vse tiste, ki se ne gredo testirati, potem pa se vse tiste, kjer se testira samo en v druzini, zbolijo pa se vsi ostali. Pol so pa se asimptomatiki.
Kot sem ze napovedal, ce bo slo tako naprej, se bo do novega leta krivulja sama zacela obracati, torej odvod krivulje okuzenih bo zacel padati, oz dnevni prirastek ne bo vec rastel tako hitro, mogoce bo zacel celo padati.
To sem že večkrat omenil "kevdr poročevalcu" 123, pa je nekaj bluzil. Švedom okužbe tudi naraščajo, vseeno pa niti slučajno ne s takim pospeškom kot nam.
Verjetno bo tudi število preminulih ujelo Švedsko, samo mi "še nismo tam". Koliko jih "rabimo", da bomo primerljivi? Okrog 1000?
A potem je treba sedaj masko imeti zunaj ali ne?
Ali ce imas 2m razdalje ni potrebno?
Včeraj na Planet Tv"Jaz nikjer nisem rekla, da je potrebno, če ste sami, nekje nositi masko. Pri športni dejavnosti – in športna dejavnost je tudi sprehod, nizko intenzivna – nikjer, res nikjer," je dejala Bregantova.
Ustavilo se ne bo, bo pa zacelo padanje rasti okuzb. Z vsakim prebolenim se ne zmanjsa samo stevilo takih, ki jih virus lahko se okuzi, ampak se zmanjsa tudi moznost preskakovanja virusa z osebe na osebo.Mater ti pa maš napovedi. Če bo šlo tako naprej se bo do novega leta samo od sebe ustavilo, ker ne bo več koga negativnega...zadnje tri tedne se nam na en teden podvoji število aktivnih 2,5-5-10. Do novega leta je še 10 tednov. Pa si sam zračunaj. Če tvoje napovedi karkoli držijo potem smo že na vrhuncu.