Tako preprosto, da jih je v resnici veliko kar oboje.avtomehanik ne bo nikoli vulkanizer in vulkanizer ne bo nikoli avtomehanik, tako preprosto je to!
Tako preprosto, da jih je v resnici veliko kar oboje.avtomehanik ne bo nikoli vulkanizer in vulkanizer ne bo nikoli avtomehanik, tako preprosto je to!
Sem ravno hotrl napisati isto24kur zgleda bere alter, dve "moji" temi od včeraj so pobrali
V skrajnem primeru bi covid bolnike lahko zdravili v mobilni vojaški bolnišnici | 24ur.com
Če se zgodi najhujše in zmanjka postelj ter kadra v vseh bolnišnicah, je kot zadnja in skrajna možnost na voljo tudi mobilna vojaška bolnišnica Role 2. Ta stoji v vojašnici Edvarda Peperka v Ljubljani in je že v pripravljenosti. Kako je bolnišnica opremljena in kdo bi zdravil bolnike v njej?www.24ur.com
Ovaduh je opuščen izraz. Žvižgac je politično korektena zamenjava.A ni zadnjič en omenjal, da se vedno bolj spreminjamo v družbo ovaduhov?
Če te moti - ignore, sploh pa "Don't feed the Troll!".
Malo gledam grafe, pa edino Švedi niso na eksponentu. Zanimivo. Ne razumem pa, da nas je kljub ogromni količini razkužil, strogo zapovedanim maskam, distancam in ostlalim bedarijam virus nadmudril. Pa ne mi spet balkana omenjat. Še Beovička je sicer s težavo priznala, da ukrepi ne delujejo, da moramo zdaj vse napore vložiti v zdravlenje. Malo pozno.
Vojsko imamo da nas brani.Švedi niso iz očitnega razloga. Mi ostali pa pač jebemo ježa.
Po eni strani imamo srečo, da je to res samo virusek, kaj če se res ponovi Kuga. Pa ja propade celotna država v pol leta, če niti kadra nimamo da bi primerno hospitalizirali ljudi.
Imamo vojsko, za namen vojne, nimamo pa "zdravniške" vojska za namen virusov, pa si to bolj pogosti, kot vojne. Prava logika.
Ne razumem pa, da nas je kljub ogromni količini razkužil, strogo zapovedanim maskam, distancam in ostlalim bedarijam virus nadmudril.
Malo gledam grafe, pa edino Švedi niso na eksponentu. Zanimivo. N...
Balkan seže tudi v Nemčijo, Nizozemsko, Italijo...Kaj pa naj ti omnjam drugega kot balkan.
Vojsko imamo da nas brani.
Ukrepi so da se vse kupaj razvlece da bo bum na bolnišnice manjši.
Manka samo podatek koliko teh bolnih je iz Dso jev.
Balkan seže tudi v Nemčijo, Nizozemsko, Italijo...
No osnovni problem "vojaškega in civilnega" zdravstva je v že večkrat ponovljenem dejstvu, da imamo omejeno število usposobljenih kadrov za karkoli. In sistem deluje pač na $$$€€€ torej gre v Sloveniji izšolan in specializiran doktor tja kjer ga bolje plačajo, če bo to vojska ali pa "špitalkrankenhaus" mu je bolj ali manj vseeno.sandra, kaj zdravniki niso za to, da nas branijo pred boleznimi? Kakšna je razlika, če nas napade hrvaška ali pa virus?
Mogoče pa je čas, da se razmisli o "biološki" vojni enoti, ki bi bila usposobljena za boj proti virusom?