od jutri naprej je 30 dni epidemija... a ni še Kaco zjutraj govoril, da se to ne bo zgodilo kar tako..
Hm, kaj to pomeni za šolarje do 5ga razreda?
od jutri naprej je 30 dni epidemija... a ni še Kaco zjutraj govoril, da se to ne bo zgodilo kar tako..
Pravi nekdo, ki priporoča skrivanje okužbe...To je to na kar sem vseskozi opozarjal. Vlada bi morala dati v podpis vsem zanikovalcem, da bodo na drugem mestu kar se tiče postelj, tako pa smo zopet vsi fasali in to samo zato da bo december zopet vesel.
To je to na kar sem vseskozi opozarjal. Vlada bi morala dati v podpis vsem zanikovalcem, da bodo na drugem mestu kar se tiče postelj, tako pa smo zopet vsi fasali in to samo zato da bo december zopet vesel.
Moj osebni zdravnik me je poslal. Nahod ni popoustil ene 5 dni, potem sem klical zdravnika. Me je celo mal napizdila, zakaj nisem takoj klical. Vse ki imajo nahod, takoj testirajo.
Js iz teh številk razumem to, da vladni ukrepi ne delujejo.Še niti toliko ne rekord je bil 61. V povprečju pa cela Slovenija toliko kot jih ima zadnje dni mesto Kranj.
Ampak mirsi tega ne bo razumel ne se trudit.
Se opravičujem, na pol sem po radiu slišal, da gre za Hrvaško, v resnici pa gre za Slovaško.Kaj naj bi bil razlog za kaj takšnega glede na to, kako hitro se lahko stanje spremeni? (neokuženi se okuži)
Upam da ne bo tako, ker sestre ne bodo zdržale. Enostavno jih ni. Krivda pa se vleče že vsaj 30 let.do decembra ne bomo izboljšali situacije, žal, tako,da bo bolj veseli April
Ne priporočam tega. Pravim le da za vsak smrkl ali kašelj ni treba klicati dohtarja. Če bi šli k dohtarju le tisti, kateri začutijo stisko bi bilo drugače. In ja virus peha na moči, res pa bo še vedno nek odstotek močno zbolel, pa naj bo to mlad ali star.Pravi nekdo, ki priporoča skrivanje okužbe...
Js iz teh številk razumem to, da vladni ukrepi ne delujejo.
A je tebi logično, da je NIJZ še ta teden dovolil okuženim župnikom vodit maše z do 500 vernikov. ???
Pol bodo pa meni nabijali krivdo pa sankcije, ker bi šel brez maske sam na sprehod na barje. pa ker sam v avtu ne nosim maske
Pa točno to priporočaš.Ne priporočam tega. Pravim le da za vsak smrkl ali kašelj ni treba klicati dohtarja. Če bi šli k dohtarju le tisti, kateri začutijo stisko bi bilo drugače. In ja virus peha na moči, res pa bo še vedno nek odstotek močno zbolel, pa naj bo to mlad ali star.
Ne delujejo, ker smo kot družba razpadli - 30 let plenjenja po vseh strukturah se pač nekje pozna - in vsak misli samo nase (pa ne samo v smilsu rešitve, ampak 24/7), odgovornosti pa na nobenem področju nočemo sprejeti. Tipičen, nikakor pa ne edini simptom je npr stališče mnogih na odseku Z vročega asfalta, da on/a vozi po omejitvah in s tem je vse opravljeno (namig: ni, ker OZ nalaga več). V tem smislu zahtevamo natančne predpise in potem iščemo luknje. Po drugi strani oblasti vedno ustreza, da so ljudje malo tudi kriminalci, ker se lahko potem v vsakem trenutku spravijo na poljubnega. (Konec koncev Al Capone ni padel zaradi mafijskih poslov, ampak zaradi davkov - malo drastičen primer, ampak pokaže, kam ciljam.) Tako da množica mikro menedžment predpisov ustreza vsem, naredi pa nič.Ne delujejo, ker ljudje ne verjamem več tem nesmiselnim ukrepom.