Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.508
1.097
113
Povej se ti svoje mnenje zakaj je toliko okuzb med zdravstveniki delavci?

Ker hodijo skupaj na čik in so si preblizu in tam ne nosijo maske... :fredi: Pa še kofe naročajo iz istega avtomata... :fredi:

Se ena moja potrditev.

Saj smo že dognali tule gori: en okužen lahko ogrozi 200 drugih. Začasno centralno dvoriščno "bolnico" naj postavijo, in jih iz vse SLO vozijo tja. Vsak Dom pa mora potem dati 2 - 3 zaposlene za delo...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.488
1.591
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Preveri seznam umrlih zdravnikov. Pa ostalih. Pa umrlih kao v angliji.
Ce vam rozman rece na televiziji, da zdrava oseba preboli covid vecinoma v obliki prehlada, bo ze tako.
Vsakič ko kdo omeni Rozmana, se spomnim na njegovo budalaštino, naj za letos pozabimo morje! Temu tipu ne verjamem več ama ništa. Sploh ko vidiš njegove dohtarje in medicinske sestre pred bifejem na Golniku, kako se družijo na kavici in čiku, ker nimajo dela.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Nekaj mi ni jasno. Pravite, da
- se vlada ni dovolj pripravila na covid
- vlada pretirava z ukrepi in virus ni bav bav

Ene in iste osebe trdite oboje. Kaj je zdaj prav? Virus je bav bav ali ni? Vlada ni dovolj pripravljena ali je preveč pripravljena?

Čakam, da se Potrc začne vloga, da vlada ni bila dovolj pripravljena.

Za moje pojme delajo z ukrepi vrhunsko in se sproti prilagajajo situaciji, s katero se sooča cel svet. Lahko bi bilo mnogo slabše. V obe smeri.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: tomi in jonny77

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Za zdrave in mlajse osebe virus naceloma (koga lahko vseeno prizadane) ni bav bav, virus je bolj nevaren za ranljive skupine.
Tako pravi rozman. Neznam video gor dat.

2. okt 2007
3.777
2.264
113
Ker hodijo skupaj na čik in so si preblizu in tam ne nosijo maske... :fredi: Pa še kofe naročajo iz istega avtomata... :fredi:

Saj smo že dognali tule gori: en okužen lahko ogrozi 200 drugih. Začasno centralno dvoriščno "bolnico" naj postavijo, in jih iz vse SLO vozijo tja. Vsak Dom pa mora potem dati 2 - 3 zaposlene za delo...

A se niso tile takoj po prevzemu vlade v marcu slikali zraven ROLE-2, češ kako bo ta bolnica za covid bolnike ter očitali prejšnji vladi, zakaj je že ni prej aktivirala. Kje pa je sedaj ta famozna ROLE-2? Saj tudi vojska ima kar nekaj medicinskih delavcev, pa lahko tukaj vskočijo.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Ce vam rozman rece na televiziji, da zdrava oseba preboli covid vecinoma v obliki prehlada, bo ze tako.

To se je vedelo pred epidemijo. Je tudi navedeno med prvimi navodili NIJZ za ukrepe. Tudi tukaj se je o tem pisalo.

Sedaj pa povej kdaj je nazadnje zaradi "stikov" z gripo po svetu umrlo 7000 zdravstvenih delavcev v manj kot letu dni?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.666
9.462
113
Nekaj mi ni jasno. Pravite, da
- se vlada ni dovolj pripravila na covid
- vlada pretirava z ukrepi in virus ni bav bav

Ene in iste osebe trdite oboje. Kaj je zdaj prav? Virus je bav bav ali ni? Vlada ni dovolj pripravljena ali je preveč pripravljena?

Čakam, da se Potrc začne vloga, da vlada ni bila dovolj pripravljena.

Za moje pojme delajo z ukrepi vrhunsko in se sproti prilagajajo situaciji, s katero se sooča cel svet. Lahko bi bilo mnogo slabše. V obe smeri.
Ti pa si optimist, resno.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.666
9.462
113
To se je vedelo pred epidemijo. Je tudi navedeno med prvimi navodili NIJZ za ukrepe. Tudi tukaj se je o tem pisalo.

Sedaj pa povej kdaj je nazadnje zaradi "stikov" z gripo po svetu umrlo 7000 zdravstvenih delavcev v manj kot letu dni?
Kako pa ti veš kok zdravstvenih delavcev je pokopala gripa?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
A se niso tile takoj po prevzemu vlade v marcu slikali zraven ROLE-2, češ kako bo ta bolnica za covid bolnike ter očitali prejšnji vladi, zakaj je že ni prej aktivirala. Kje pa je sedaj ta famozna ROLE-2? Saj tudi vojska ima kar nekaj medicinskih delavcev, pa lahko tukaj vskočijo.
ROLE2 je pripravljena v vojašnici v LJ, osebje pa so rezervni sestav = sedaj delajo v bolnišnicah. ;)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.867
-8.613
113
Iz druge roke kako to špila kadrovnikom.

Sodelovka kolegice(okraševanje trgovin najboljšega soseda) je bila včeraj testirana pozitivno, a kadrovniki so od kolegice zahtevali, da naj še dalje hodi v sližbo, čeprav je z okuženo preživela ves ponedeljek v avtu, ter pri delu v trgovinah.
Po pizdenju je s pomočjo zdravnika lahko vzela dopust :bonk: :zavijazocmi: O bolniški ni govora, ker še nima simptomov

B81

22. jul 2007
36.747
10.377
113
Ja, brez simptomov ni testa ali bolniske. No to pa je bolano. V prvem valu so menda testirali vse, ki so imeli stike z okuzenimi...?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.666
9.462
113
Iz druge roke kako to špila kadrovnikom.

Sodelovka kolegice(okraševanje trgovin najboljšega soseda) je bila včeraj testirana pozitivno, a kadrovniki so od kolegice zahtevali, da naj še dalje hodi v sližbo, čeprav je z okuženo preživela ves ponedeljek v avtu, ter pri delu v trgovinah.
Po pizdenju je s pomočjo zdravnika lahko vzela dopust :bonk: :zavijazocmi: O bolniški ni govora, ker še nima simptomov
Karantena pa ni opcija? Sam vprašam, ker nobenmu ni nič jasno, kakšni so scenariji. Vremenko pa prav, da je vse pod kontrolo.