Zaradi pritiska. Vlada nebi smela popustiti vendar ima tako močne antivladne propagandiste, da tako dela, čeprav tudi s tem škodi.
Kaj maske in razkužila ne delujejo?
Zaradi pritiska. Vlada nebi smela popustiti vendar ima tako močne antivladne propagandiste, da tako dela, čeprav tudi s tem škodi.
Sviz. In ja Jabe vem imam šest letnika. Ima svojo podpisano itak se mi zdi neumno imeti v razredu, po drugi strani pa je boljše da imajo saj čefurji nimajo več karantene in so na našo šolo že prinesli.
kitajci so ga nam prinesli v glavnem tam je nastal. Medtem pa večina tistih kateri prinesejo v šole so čisti čefurji.aha, po tvoje so pa cefurji glavni prinasalci in prenasalci.
zanimivo. un ksenofob 123 ima kitajce na tapeti, ti cefurje...
vazno da je vedno nekdo kriv.
Zaradi mene če jo ima ali ne. Bistvo je kdo bo kriv, če se razširi in začnejo umirati otroci. Ti je vseeno če zaradi čefurja umre tvoj otrok?Saj jo lahko se vseeno ima. Kot razumem niso več obvezne, prepovedane pa tudi ne
Zaradi mene če jo ima ali ne. Bistvo je kdo bo kriv, če se razširi in začnejo umirati otroci. Ti je vseeno če zaradi čefurja umre tvoj otrok?
Zaradi mene če jo ima ali ne. Bistvo je kdo bo kriv, če se razširi in začnejo umirati otroci. Ti je vseeno če zaradi čefurja umre tvoj otrok?
Vlada samovoljno, brez kakršnih koli nasvetov stroke, tega sploh predpisat ne bi smela, ker je to mimosun in neizvedljivo.Zaradi pritiska. Vlada nebi smela popustiti vendar ima tako močne antivladne propagandiste, da tako dela, čeprav tudi s tem škodi.
Vlada tega samovoljno, brez kskršnih koli nasvetov stroke, tega sploh predpisat ne bi smela, ker je to mimosun in neizvedljivo.
Točno. Ne pa da se stroko zamenja, ko se ne strinja s politiko.Poslušati bi morali zdravstveno stroko brez vpletanja politike.
Pa tko bom rekel....aha, po tvoje so pa cefurji glavni prinasalci in prenasalci.
zanimivo. un ksenofob 123 ima kitajce na tapeti, ti cefurje...
vazno da je vedno nekdo kriv.
Tudi ljudje v gradbenih trgovinah so zaskrbljeni. Vlada nebi smela dovoliti da gredo dol.Pa tko bom rekel....
Ko sem jo 1teden preventivno nosil na sihtu...pac ker sem bil zaradi sodelavca z corono med možnimi prenašalci....
....ja edini ki so pametovali so bili ta "južni"...
Za njih je corona samo v Janševi glavi....in Janša je neumen ker si je izmislil corono zato da lahko njih "iebe na granicama"
Fun fact.....ta weekend so sprostili južne meje za bosno in srbijo....pol šihta je šlo dol čez weekend...
....guess what! V bosni imajo volitve.....pa so se mal zdilal zgleda
Me zanima kakšno bo epidemiološko stanje v Sloveniji čez cca 14dni...