Da nebos prevec pizduliral pa se ti se kje zaleti pod masko...Ne grem v debato, ker nima smisla (in seveda obratno) ampak:
Kdo pri pi*di sveti in (relativno) zdravi pameti pa bi klorkin jemal na lastno pest doma pod kovtrom? In kje bi ga sploh dobil za tako akcijo? Drugače pa menda deluje proti virusu ne glede na to ali je na pljučih ali ne. Tako vsaj pravijo tisti dohtarji, ki ga uporabljajo v svoji praksi. Čeprav se je tudi tukaj za vprašat kaj se gleda, glede na občutljivost PCR in relativno dober potek bolezni pri večini (tako pravijo, jaz na srečo nisem ne na eni ne na drugi strani)....
Ko boš sam pri sebi razpucal kaj je sploh pljučnica se oglašaj dalje do takrat je pa ne uporabljaj v primerjavi. Ker primerjava ni na mestu.[QUOTE="Trigger, post: 2970729, member: 434]
Pljučnica je bila primerjava za podobno "hudo" bolezen kot covid.
Napišite zakaj naj bi bil kovid toliko bolj grozen kot je npr. pljučnica, gripa ali hud prehlad.
Kakor vem, NIJZ pokliče vse stike in jim pove, da so v karanteni, odločba pride po pošti.Kacin : Delo epidemiologov ovirajo posamezniki, ki ne znajo ali nočejo povedati, kje so se okužili.
In kaj je z Ihanom narobe?Da nebos prevec pizduliral pa se ti se kje zaleti pod masko...
Samo kar se klorokina tice, v zacetku ko je bilo govora o njegovem benefitu, so razmisljali tudi o zdravljenju z klorokinom doma, nekateri so tudi promovirali jemanje klorokina "na pamet", zdravilo se namrec lahko dobi tudi (ilegalno) preko spleta.
prof ihan pa je po svojih dosezkih, verjetno tudi za razliko od tvojih v blizini piedestala tistih ki jih je mojster za hujsanje neslavno "citiral". Sem spadajo tudi sosedje Radman, Đikic, Primorac in podobni. Ti so svoje rekli. Glede nato da je pirnat po stroki internist bi lahko sel pomagat zdravit v COVID enoto. Mogoce bi spremenil mnenje ko bi te ljudi od blizu videl.
Krek pa je zal samo figura, politicno nastavljena, strokovno nekompetentna. Kar s samo boleznijo nima nobene veze.
In kaj je z Ihanom narobe?
Pljucnica je vnetje pljuc, le-to ima vec moznih (vec 1000) povzrociteljev, lahko bakterijskih ali virusnih. Eden od njih je tudi virus COVID 19.
Tako da se bos lazje oz bolj pouceno kregal naprej.
Zakaj je potem covid tako drugačen. Pljučnica je vnetje pljuč, covid baje tudi..... Meni ne delujeta svetlobno leto narazen.
Sem kje napisal da je kaj narobe?
Vrhunski strokovnjak, clovek, avtoriteta, pa se mislec zapovrh.
+ literat
https://www.dobreknjige.si/Avtorji.aspx?avtor=Alojz+Ihan
dr. Alojz Ihan je CAR...
...in potem spletni komentatorji, kolesarji, Potrči, 1/2 Fejsbuka... ...pljuvajo po njemu.
Covid NI vnetje pljuč.Zakaj je potem covid tako drugačen. Pljučnica je vnetje pljuč, covid baje tudi..... Meni ne delujeta svetlobno leto narazen.