Po prvem novembru z izgovorom da smo se na britofu preveč družili.Kaj cmo napovedat kak zreziran plan? Kdaj bodo zaprli sole in kdaj drzavo? Ajde...datume na mizo? Oktobra sole ze zaprte...pac, kot imajo v planu. Zena mi je rekla ze julija, da se 15.8 izvede karantena za HR...pac, ko minejo pocitnice poslancev in vsi pridejo iz dopustov domov..
Torej...sole - kdaj?, drzava - kdaj?
Ker, kot vidimo, so povecali stevilo okuzenih na tak nacin, da so jih pac vec testirali...pa sej nismo mone...halooo?
Bral danes o tej karanteni otrok. Ce ima otrok brata za njega naceloma ne velja karantena, stars lahko gre v sluzbo... V glavnem smešni so.
Recimo samo en primer: smo bili zapri, manj je bilo prometnih nesreč, ker je bilo manj prometa.Kadar bo jebeni doktor virologije znal pojasniti zakaj smrtnost v splošni populaciji ne odstopa bistveno v letu 2020 od vseh ostalih let, potem ga bom razumel ali spoštoval.
Dokler kažejo grafe o umrlih z kovidom kako rastejo, graf povprečne smrtnosti pa ostaja enak oz ne odstopa bistveno od predhodnih let, mi lahko tak dohtar poljubi čokoladno oko.
Za smrtnost, katera ne odstopa od preteklih let, smo zjebali ekonomijo in gospodarstvo za najmanj 5 prihodnjih let, če z norijo nehamo sedaj.
Mogoče si pa ti prevesten da tega ne verjameš. Pa se to dogaja in ti ukrepi so dal tem že prej nevestnim sestram dodatno moč.Daj ze nehajte s tem kdo se javlja na telefon in kdo ne, a si tok glup da to verjames??
Zakaj se torej ti nisi prekužil na začetku dopusta? Saj si ja bil več kot 1 mesec dol, a ne? Bi vse zrihtal, pa še plazmo bi lahko sedaj doniral.Zato, ker je okuzba s tem virusom postala tak greh, da ugotovljeni okuzeni skrivajo svoje kontakte, namesto da bi ta virus jemali pac kot ostale viruse in bi se vsi cez poletje prekuzevali.
In na to sem opozarjal par mesecev nazaj.
Tako pa so stevilke okuzenih vzeli za vzvod za pritisk na narod in samo se hujse bo.
Recimo samo en primer: smo bili zapri, manj je bilo prometnih nesreč, ker je bilo manj prometa.
Opletat s statistiko brez natančne preučitve vzrokov in posledic, morda ni ravno najbolj pametno. Ampk za FB znalce je to biblija.
Zato, ker je to sedaj neka skrivna agenda in pac nekaj delajo v ozadju...se opravicujem za tole "teorijo zarote" ampak vsak normalen clovek vidi, da po normalni logiki niso normalni, kar delajo. Ze tu pri nas v Sloveniji v solah se vidi. Eden zboli, cel razred v karanteno za 14dni, njegov bratec ali sestrica pa kamot v solo ali vrtec. Ma pr 3 pi.z.da.h mat.er.n.i..h, komu se zdi to normalno? Ampak ne, niti testirat ne, da bi testirali cel razred...ne...enostavno, morajo biti doma za 4 stenami 14 dni...+ Vsa ostala sranja...testirati so zaceli vec ljudi, da pac vec okuzenih zaznajo, da sproducirajo paniko za kasnejse ukrepe.
Ostalih bolezni ni, na telefone, kakor vidimo izpovedi ljudi se ne oglasajo...dej, sam ne me j.e.ba.t, pa saj vsi vidimo, da nekaj ni v redu!