Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
Vsi ga imamo.
Vrtilna frekvenca zemlje npr. vpliva na dnevno/nočni ciklus živih bitij.
Ne vem pa točno o kaki frekvenci pišeš. Lahko bi bila tudi frekvenca erekcije enega Franceljna. Ni dvoma, da tud ta frekvenca lahko vpliva na življenje.

Nope. Nekdo je na podlagi svojih opažanj in/ali meritev prišel na idejo, da je zemlja okrogla in da ni center vesolja (osončja).
Ni isto, kot če se userješ, pogledaš lastni izdelek in vklikneš: "eureka!!"

Lej prjatu, tega nivoja se jaz pa ne grem. Vse dobro :nazdravje: Verjamem da te iritirajo teme, ki rušijo tvoj fino urejen svet. Si predstavljam kako to izgleda. Sem šel skozi to.

(drugače govorim o em frekvencah. tudi tistih ki nimajo merljivih energetskih učinkov. torej tam kjer se tebi (pa še komu) ustavi, kot kaže)

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.527
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Moji najdražji:
CORONA TEST ima povsem drugačen namen od tistega, v kar verjamete, ali kar vam pravijo.
Vstavljanje palčk zelo globoko v nosne prehode povzroči poškodbo hemato-encefalne pregrade v globini lobanje. Zato je testiranje boleče ali vsaj neprijetno. Cilj tega globinskega testa je poškodovati hemato-encefalno pregrado in s tem zagotoviti neposreden dostop do možganov za kakršnokoli okužbo.
Pozor! Okužbo povzroči nošenje maske, bakterije, ki se naberejo v maski in lahko pride do vnetja možganov.
Hemato-encefalna pregrada je del celične plasti, kot meja, ki ščiti možgane pred strupi in nevrotoksini, pred cepivi, pred težkimi kovinami, bakterijami, pesticidi in drugimi toksini, ki ne spadajo v človeške možgane.
Kaj mislite?
Zakaj je treba palčko potisniti skozi nos, da bi vzeli vzorec?
Ali pa je morda čip na konici palice? in tako prisilno
vtisnejo čip Covid 19 na sluznice?
Kaj lahko najdete v nosu, česar ne bi na notranji strani lica v ustih na sluznici?
Tudi pri "genetskih testih" je notranja ličnična sluznica v predelu ust popolnoma dovolj za vzorčenje ???
Mnenja so, da je sledenje Covid 19 tako uspešno nameščeno pri ljudeh in ga ni mogoče odstraniti. Da ne pozabimo, da je na tej točki tudi pinealna žleza - prosim, razširite in obvestite svoje najdražje!!!!"

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.897
113
Moji najdražji:
CORONA TEST ima povsem drugačen namen od tistega, v kar verjamete, ali kar vam pravijo.
Vstavljanje palčk zelo globoko v nosne prehode povzroči poškodbo hemato-encefalne pregrade v globini lobanje. Zato je testiranje boleče ali vsaj neprijetno. Cilj tega globinskega testa je poškodovati hemato-encefalno pregrado in s tem zagotoviti neposreden dostop do možganov za kakršnokoli okužbo.
Pozor! Okužbo povzroči nošenje maske, bakterije, ki se naberejo v maski in lahko pride do vnetja možganov.
Hemato-encefalna pregrada je del celične plasti, kot meja, ki ščiti možgane pred strupi in nevrotoksini, pred cepivi, pred težkimi kovinami, bakterijami, pesticidi in drugimi toksini, ki ne spadajo v človeške možgane.
Kaj mislite?
Zakaj je treba palčko potisniti skozi nos, da bi vzeli vzorec?
Ali pa je morda čip na konici palice? in tako prisilno
vtisnejo čip Covid 19 na sluznice?
Kaj lahko najdete v nosu, česar ne bi na notranji strani lica v ustih na sluznici?
Tudi pri "genetskih testih" je notranja ličnična sluznica v predelu ust popolnoma dovolj za vzorčenje ???
Mnenja so, da je sledenje Covid 19 tako uspešno nameščeno pri ljudeh in ga ni mogoče odstraniti. Da ne pozabimo, da je na tej točki tudi pinealna žleza - prosim, razširite in obvestite svoje najdražje!!!!"
Stari če to ni bil hec, daj bodi dober in v google vpiši kaj je hemato-encefalna pregrada.
Pa pred to nalogo, da si ob branju neboš pogrizel vse nohte, naj te potolažim, da je med nosno votlino in mužgani še kost. Če misliš, da ti bo kdo preko vatirane palčke skozi nos šaril po možganih, si pa res naiven.
A pred tem nikigar ni bilo strah ko kihne, da po nesreči nebi ta pregrada počila in čof mužgani preko nosa ven...

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: novaa in jest5

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
Ustavi se tebi, ker ne znaš razložit.

Še zadnjič tukaj.
Drži, ne znam. Ne tako da bi bil ti (pa še kdo) zadovoljen; kar itak ne boš/boste nikoli, ker gre to proti tvojemu/vašemu svtovnemu nazoru/prepričanu/vei (vstavi kar ti je najljubše) - videl prevečkrat. Kar je čisto v redu. Sem pa prerastel forumsko pitbulovstvo in dokazovanje svojega prav. Vprašam, pogledam, povem svoje in to je to. Vzemi ali pusti. Pomisleki so in ostajajo. Moje izkušnje s frekvencami pa so moje in za tvoj tabor je zaradi mene to lahko tudi placebi; ravno mi dol maha za to mnenje. Drugače je ta placebo očitno hudo močna medicina; deluje povsod tam kjer nič drugega ne prime....
(memgede, a si pogledal tisti pdf, ki sem ga vzel iz prilepljene metaraziskave? lahko z mirno dušo rečeš da ni razlogov za dvome? če si resen, tega ne moreš....)

Zdaj grem pa res v senco. Na zdravje :nazdravje:

Edit: dodal podčrtano, pove bistvo mojega "emocionalnega" stanja zadnja leta :fredi:

Nazadnje urejeno:

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Sem na hitro preletel PDF.
Kdo je avtor? Kaj? Kje? ....
Metodologija?
Čas trajanja testiranj?
Ironija je, da ne oporekam morebitnim negativnim vplivom 4G, 5G ....
Oporekam znanstvenim raziskavam, tako na uč.
Še bolj oporekam tudi tvojim trditvam, da "moj tabor" (wtf?) ne razume mehanizmov delovanja, hkrati pa sam priznavaš da jih ne razumeš?
Ajd poŁ

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ce gledamo placebo...ima podoben ucinek, podoben pravim, kot cepivo za kake gripe...oni ti dajo cepivo in s tem prisilijo, da telo samo naredi antitelesa za boj proti bolezni. Ne moremo trditi, da pa je cepivo slallalaaa in orgonske zarote. Isto je pri placebu...z eno stvarjo naredimo, da se telo samo pozdravi, torej smo dobili, kar zelimo. To je vazno. Samsvoj, me govorim za tvoj primer, bolj na splosno.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.951
-8.676
113
Isto je pri placebu...z eno stvarjo naredimo, da se telo samo pozdravi, torej smo dobili, kar zelimo. To je vazno.
V bistvu ne naredimo nič. Pri placebu si le ti prepričan, da zaznaš neko spremembo. Sicer to lahko posredno pozitivno vpliva, ker si zaradi zazananega vpliva pod manjšim stresom.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.897
113
Še zadnjič tukaj.
Drži, ne znam. Ne tako da bi bil ti (pa še kdo) zadovoljen; kar itak ne boš/boste nikoli, ker gre to proti tvojemu/vašemu svtovnemu nazoru/prepričanu/vei (vstavi kar ti je najljubše) - videl prevečkrat. Kar je čisto v redu. Sem pa prerastel forumsko pitbulovstvo in dokazovanje svojega prav. Vprašam, pogledam, povem svoje in to je to. Vzemi ali pusti. Pomisleki so in ostajajo. Moje izkušnje s frekvencami pa so moje in za tvoj tabor je zaradi mene to lahko tudi placebi; ravno mi dol maha za to mnenje. Drugače je ta placebo očitno hudo močna medicina; deluje povsod tam kjer nič drugega ne prime....
(memgede, a si pogledal tisti pdf, ki sem ga vzel iz prilepljene metaraziskave? lahko z mirno dušo rečeš da ni razlogov za dvome? če si resen, tega ne moreš....)

Zdaj grem pa res v senco. Na zdravje :nazdravje:

Edit: dodal podčrtano, pove bistvo mojega "emocionalnega" stanja zadnja leta :fredi:
Daj za foro razloži s kakimi frekvencami se ti zdraviš.
A veš kaj je sploh frekvenca?
Frekvenca je merska enota ki pove koliko nihajev opravi določen predmet/objekt/stvar v časovnem odbobju. Torej če rečeš da se zdraviš s frekvencami je podobno kot bi rekel da se zdraviš z metri, litri ali kako drugo mersko enoto.
Zdaj ali hodiš na one čudne gonge, in se zdraviš z zvokom, ali hodiš na ultrazvok, kjer se zopet zdraviš z zvokom, ali hodiš na obsevanja ali na kaj?

• Všeč mi je
Reactions: tomi