Vidiš, tole je popolni primer placeba
Eh ja, ko človek vidi samo tisto kar ustreza njegovemu pogledu na svet. Neprecenljivo...
Vidiš, tole je popolni primer placeba
Ustavi se tebi, ker ne znaš razložit.(drugače govorim o em frekvencah. tudi tistih ki nimajo merljivih energetskih učinkov. torej tam kjer se tebi (pa še komu) ustavi, kot kaže)
Sicernjenres. Ampak me ne zanima zaradi alarmov, amoak dejansko situacija po svetu. Analitik po naravi.Uradno stališče je, da rumeni in rdeči alarm nista več odvisna od števila obolelih., temveč od političnih preferenc.
Stari če to ni bil hec, daj bodi dober in v google vpiši kaj je hemato-encefalna pregrada.Moji najdražji:
CORONA TEST ima povsem drugačen namen od tistega, v kar verjamete, ali kar vam pravijo.
Vstavljanje palčk zelo globoko v nosne prehode povzroči poškodbo hemato-encefalne pregrade v globini lobanje. Zato je testiranje boleče ali vsaj neprijetno. Cilj tega globinskega testa je poškodovati hemato-encefalno pregrado in s tem zagotoviti neposreden dostop do možganov za kakršnokoli okužbo.
Pozor! Okužbo povzroči nošenje maske, bakterije, ki se naberejo v maski in lahko pride do vnetja možganov.
Hemato-encefalna pregrada je del celične plasti, kot meja, ki ščiti možgane pred strupi in nevrotoksini, pred cepivi, pred težkimi kovinami, bakterijami, pesticidi in drugimi toksini, ki ne spadajo v človeške možgane.
Kaj mislite?
Zakaj je treba palčko potisniti skozi nos, da bi vzeli vzorec?
Ali pa je morda čip na konici palice? in tako prisilno
vtisnejo čip Covid 19 na sluznice?
Kaj lahko najdete v nosu, česar ne bi na notranji strani lica v ustih na sluznici?
Tudi pri "genetskih testih" je notranja ličnična sluznica v predelu ust popolnoma dovolj za vzorčenje ???
Mnenja so, da je sledenje Covid 19 tako uspešno nameščeno pri ljudeh in ga ni mogoče odstraniti. Da ne pozabimo, da je na tej točki tudi pinealna žleza - prosim, razširite in obvestite svoje najdražje!!!!"
No ja - kake nekateri zadnje cajte pokajo (slovenski zet recimo) ni dvakrat za rečt, da dotičnim niso možgani že zdavnaj odletel skozi nos ...
Ustavi se tebi, ker ne znaš razložit.
V bistvu ne naredimo nič. Pri placebu si le ti prepričan, da zaznaš neko spremembo. Sicer to lahko posredno pozitivno vpliva, ker si zaradi zazananega vpliva pod manjšim stresom.Isto je pri placebu...z eno stvarjo naredimo, da se telo samo pozdravi, torej smo dobili, kar zelimo. To je vazno.
Daj za foro razloži s kakimi frekvencami se ti zdraviš.Še zadnjič tukaj.
Drži, ne znam. Ne tako da bi bil ti (pa še kdo) zadovoljen; kar itak ne boš/boste nikoli, ker gre to proti tvojemu/vašemu svtovnemu nazoru/prepričanu/vei (vstavi kar ti je najljubše) - videl prevečkrat. Kar je čisto v redu. Sem pa prerastel forumsko pitbulovstvo in dokazovanje svojega prav. Vprašam, pogledam, povem svoje in to je to. Vzemi ali pusti. Pomisleki so in ostajajo. Moje izkušnje s frekvencami pa so moje in za tvoj tabor je zaradi mene to lahko tudi placebi; ravno mi dol maha za to mnenje. Drugače je ta placebo očitno hudo močna medicina; deluje povsod tam kjer nič drugega ne prime....
(memgede, a si pogledal tisti pdf, ki sem ga vzel iz prilepljene metaraziskave? lahko z mirno dušo rečeš da ni razlogov za dvome? če si resen, tega ne moreš....)
Zdaj grem pa res v senco. Na zdravje
Edit: dodal podčrtano, pove bistvo mojega "emocionalnega" stanja zadnja leta
Seveda, da je bil. V šali je na nas - njemu "najdražje" - naslovil ter nalepil sicer verjetno resno spisan tekst od nekoga drugega ali pa že ta drugi trolla na polno.Stari če to ni bil hec...
Zdaj ali hodiš na one čudne gonge, in se zdraviš z zvokom, ali hodiš na ultrazvok, kjer se zopet zdraviš z zvokom, ali hodiš na obsevanja ali na kaj?