Vesel sem, da je! Naj bi bil iz tujine? Blokirane Avstrije?
Se bo še kakšen več zresnil.
Ne, ker tudi ce nekdo s platfusom pride v razred, ne bodo spraznili sole. Tako da je tvoj strah za vseh tvojih 12 otrok neutemeljenKako se temu reče? Pretirana reakcija?
A po novem bomo začeli praznit šole, ko bo nekdo prišel z navadno gripo v razred?
Iz naslova videa se da razbrati, da gre za pošto v Kijevu.She was mailing it in.
A woman in Ukraine stripped down, took off her underwear and then wore it as a mask after being refused service at a post office.
An employee at Nova Poshta, a private postal service in Ukraine, told the woman that she couldn’t receive her package until she put on a mask, according to a Russian media report. Ukraine requires all people to wear masks in public during the coronavirus pandemic.
The woman responded by stripping down, placing her underwear over her head and then putting her pants back on, as seen in the video. The other customers act as if this is an everyday occurrence.
The makeshift mask was good enough for the employees, according to the Russian report. The woman then received her package and left.
Nova Poshta said they have no issue with the woman, but they have suspended the employee who leaked the security footage.
Napoteni v karanteno morajo praviloma koristiti dopust. Kako pa je z varovanjem otroka v karanteni? | 24ur.com
Po primeru okuženega osnovnošolca v Mariboru in odredbi, da morajo vsi sošolci ter razredničarka za 14 dni v karanteno, smo preverili, kaj to pomeni za starše otrok, ki ne morejo ostati sami doma. Ali je skrbnik otroka upravičen do bolniškega nadomestila? Morate v primeru, da vas pošljejo v...www.24ur.com
Torej, če ti sošolec od otroka faše virus (oz. je pozitiven, čeprav nima znakov), si pripravi 14 dni dopusta. Če ga nimaš več, pa srečno v pogajanjih z delodajalcem za neplačan dopust ali kakšno drugo opcijo.
100%. Pa bvseeno je, ali od ZZZS ali od ministrstva ali od kod drugje. Če ti nekdo prepreči delat, naj nosi 100% stroškov.
Pa v kaki državi jaz živim!?! Država me “zapre” (karantena), jaz pa se naj z delodajalcem dogovarjam, da mi ne piše plavih?!?
Ok - se strinjam, da mogoče ni 80% nadomestila in ne iz naslova ZZZS -
Konec konecv: tudi učiteljica bo ob dopust, kar tudi ni prav, ker so jo prisilili, da dela na izpostavljenem delovnem mestu.