Men je najbolj ko mi je v bauhausu težil da moram voziček vzet......za 4 komade M5 matic ki mi jih je zmanjkalo. Se ni pustil prepričat da nimam kaj z njim počet.
Meni tudi na Rudniku, čez 1h v BTCju brez problema brez vozička.
Men je najbolj ko mi je v bauhausu težil da moram voziček vzet......za 4 komade M5 matic ki mi jih je zmanjkalo. Se ni pustil prepričat da nimam kaj z njim počet.
Bistvo vozičkov je bilo v temu, da z njim ne moreš dihat nekomu za ovratnik in s tem so dosegli razdaljo in omejili število kupcev.
To bo držalo, ko bodo imeli vozički gabarite 2x2 m.Bistvo vozičkov je bilo v temu, da z njim ne moreš dihat nekomu za ovratnik in s tem so dosegli razdaljo in omejili število kupcev.
To se da uredit, tudi nekako takole - Send in the Clowns - distanciranje 9 min YT ...... ko bodo imeli vozički gabarite 2x2 m.
Koliko je voziček? 80 cm, 90 cm. x2 je 1,6 do 1,8 m. DovoljTo bo držalo, ko bodo imeli vozički gabarite 2x2 m.
Jaz sem bil tam v četrtek (BTC) in voziček ni bil obvezen (sem prav vprašal varnostnika, ker jim povsod na vhodu piše, da so obvezni, a kaj naj z njim za 2 šraufa). Sem šel brez problema notri brez in enako še precej ljudi pred/za mano.Men je najbolj ko mi je v bauhausu težil da moram voziček vzet......za 4 komade M5 matic ki mi jih je zmanjkalo. Se ni pustil prepričat da nimam kaj z njim počet.
Jaz sem bil tam v četrtek (BTC) in voziček ni bil obvezen (sem prav vprašal varnostnika, ker jim povsod na vhodu piše, da so obvezni, a kaj naj z njim za 2 šraufa). Sem šel brez problema notri brez in enako še precej ljudi pred/za mano.
a mu noben nadrejeni ne more rect da naj se malo umiri?
Saj ga je predlagala levica! Ni? No naj ga pa sedaja mu noben nadrejeni ne more rect da naj se malo umiri?
to je za štetje ljudi v trgovini. pred trgovino dajo x vozičkov ko vozičkov zmanjka je trgovina polna in ne smejo novi noter.Men je najbolj ko mi je v bauhausu težil da moram voziček vzet......za 4 komade M5 matic ki mi jih je zmanjkalo. Se ni pustil prepričat da nimam kaj z njim počet.
zakaj bi se umiril? tip je instant zvezda in živi svojih 5 minut slave.a mu noben nadrejeni ne more rect da naj se malo umiri?