Ne vem, videt ni.A vidiš ti kakšne posledica, ekonomske, ima kitajska zaradi te "zero covid" politike?
videt ni, ker se pač ne piše pri nas, ker nas ne zanima zaplankana kitajska, edino ko je res kaj "hudega", ali šokantnega.Ne vem, videt ni.
Mi nismo svedi. Poznam par, ki me sluzbeno obisce na nekaj mesecev in sama povesta, slovenci ste cudni. Se gnetete en zraven drugega. Pri nas stojimo narazen. Razlika je med nami.Drugače pa, aja, kako kaj švedska, so že izumrli?
Nepremicninsko krizo imajo ja, kaj zdaj...videt ni, ker se pač ne piše pri nas, ker nas ne zanima zaplankana kitajska, edino ko je res kaj "hudega", ali šokantnega.
drugače pa:
China cuts mortgage rate as property crisis deepens
The country's central bank lowered the five-year lending rate by 1.5 percentage points on Monday.www.bbc.com
Hotel sem povedat, da niti ko je sila, ne ubogamo pametnejsih. Ker smo balkanci, pametni v bozjo mater.Potem bi bilo primerneje obroče za plavanje vsakemu slovencu zapovedati?
Mislim, hvala kurcu da smo družabni...
Hotel sem povedat, da niti ko je sila, ne ubogamo pametnejsih. Ker smo balkanci, pametni v bozjo mater.
Kaj Andy je sel na malico?
Hotel sem povedat, da niti ko je sila, ne ubogamo pametnejsih. Ker smo balkanci, pametni v bozjo mater.
Je kakšen drug izumrl zaradi istih razlogov?Drugače pa, aja, kako kaj švedska, so že izumrli?