Presežne smrti
Dobri dve leti živimo z ‘novim’ koronavirusom, ki je močno vplival na naše življenje. Na žalost smo izgubili nekatere sorodnike in prijatelje, katerih vzrok smrti je bila posredno ali neposredno…www.slovenskizdravniki.si
Torej še vedno velja, da ceivo ščiti pred okužbo 95%.… Cepiva naj bi bila zelo učinkovita. Po navedbah evropske agencije za zdravila (EMA), posodobljenih februarja 2022, naj bi npr. Pfeizerjevo cepivo Comirnaty ščitilo pred okužbo v 95 %, pri otrocih v starostni skupini 12-15 let celo med 75 in 100 %.
Sodba Us začne veljati šele 6.5.2023, eno leto po objavi v uradnem listu.Načini ugotavljanja izpolnjevanja pogoja PCT so bili neustavni | 24ur.com
Ustavno sodišče je na zahtevo Informacijskega pooblaščenca presojalo ustavnost in zakonitost več odlokov, s katerimi je vlada uredila način ugotavljanja izpolnjevanja pogoja PCT. Sodišče je zdaj pritrdilo informacijskemu pooblaščencu in sporočilo, da so bili slednji odloki resnično neustavni.www.24ur.com
Kdo bo odgovarjal?
Severna Koreja potrdila prvo uradno okužbo z novim koronavirusom | 24ur.com
V Severni Koreji so potrdili prvo uradno okužbo z novim koronavirusom in odredili strogo zaprtje javnega življenja, poročanje severnokorejskih medijev povzemajo tuje tiskovne agencije. Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je pozval k reševanju "nepričakovane krize" in odredil izredni nadzor nad...www.24ur.com
Eni smo se že naučili živet z virusom, drugi pa šele prehajajo v kameno dobo...
Zakaj? Kaj ti manjka? Te je kaj manj? Imaš manj v želodcu.... Pa tako dobro si šel v smer pri postih o Ukrajini, tukaj pa te še vedno odnese v napačno.Načini ugotavljanja izpolnjevanja pogoja PCT so bili neustavni | 24ur.com
Ustavno sodišče je na zahtevo Informacijskega pooblaščenca presojalo ustavnost in zakonitost več odlokov, s katerimi je vlada uredila način ugotavljanja izpolnjevanja pogoja PCT. Sodišče je zdaj pritrdilo informacijskemu pooblaščencu in sporočilo, da so bili slednji odloki resnično neustavni.www.24ur.com
Kdo bo odgovarjal?
A tle bomo kar najebali kot skupnost.Meni ne, mnogim pa, najebali pa bomo vsi kot skupnost. Da ne omenjam miljone vrzenih v maske/teste, nepotrebne.
No.. maske so bile potrebne, za to ne rabiš vpraševat ustavnega sodišča, ni prav nič kompetentno v tej smeri.Meni ne, mnogim pa, najebali pa bomo vsi kot skupnost. Da ne omenjam miljone vrzenih v maske/teste, nepotrebne.
Tale virusek me je mesec dni nazaj konkretno zdelal. Pa sem cepljen, in sem fasal omicron. Ne upam si pomislit kaj bi bilo če bi fasal prvo verzijo brez cepljenja. Zbolel tudi mlajši sin, ki je en teden imel resne probleme z koagulacijo, ravno danes ima implikacijo biološkega zdravila, in kri kaže previsoke vnetne parametre in prenizke levkocite. Tako da prosim, res te prosim da mi ne omeniš več "viruska".Tam se gre za zelo resno zadevo, ti vojna. Tu pa za pickin dim, skoraj neskodljiv virusek.
Nemenabijat res blazno smešno. Sploh če se z vnetji po kavasakijevi bolezni boriš že pol leta. Hvala ti buddy.Tale virusek me je mesec dni nazaj konkretno zdelal. Pa sem cepljen, in sem fasal omicron. Ne upam si pomislit kaj bi bilo če bi fasal prvo verzijo brez cepljenja. Zbolel tudi mlajši sin, ki je en teden imel resne probleme z koagulacijo, ravno danes ima implikacijo biološkega zdravila, in kri kaže previsoke vnetne parametre in prenizke levkocite. Tako da prosim, res te prosim da mi ne omeniš več "viruska".