https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-...e-bi-lahko-v-sloveniji-padle-v-14-dneh/618736
Naslednjih 14 dni bo ključnih...
Naslednjih 14 dni bo ključnih...
Po 7 dneh če si neg. ......se mi zdi.Haha, na pa imam Covid tudi jaz. Kakšna so sedaj sploh pravila okoli tega? Jutri pošljem sliko z domačim testom zdravnici, ne vem ali me pošlje še na PCR ali ne. Ostali lahko hodijo okoli, če je test negativen? Kdaj grem jaz lahko naokoli, če bom ok in negativen?
Lahko greš z svojim testom pozitivnim, do kontejnerja in si opravičen do brezplacnega hitrega testaHaha, na pa imam Covid tudi jaz. Kakšna so sedaj sploh pravila okoli tega? Jutri pošljem sliko z domačim testom zdravnici, ne vem ali me pošlje še na PCR ali ne. Ostali lahko hodijo okoli, če je test negativen? Kdaj grem jaz lahko naokoli, če bom ok in negativen?
Kdaj greš lahko naokoli ti piše na odločbi o karanteni. Če ti karantene niso odredili, potem z potrdilom da si cepljen lahko mirno hodiš naokoli vsepovsod, še v Avstralijo greš lahko.Haha, na pa imam Covid tudi jaz. Kakšna so sedaj sploh pravila okoli tega? Jutri pošljem sliko z domačim testom zdravnici, ne vem ali me pošlje še na PCR ali ne. Ostali lahko hodijo okoli, če je test negativen? Kdaj grem jaz lahko naokoli, če bom ok in negativen?
Karantene ni, dobiš samo navodila od osebnega zdravnika o izolaciji.Kdaj greš lahko naokoli ti piše na odločbi o karanteni. Če ti karantene niso odredili, potem z potrdilom da si cepljen lahko mirno hodiš naokoli vsepovsod, še v Avstralijo greš lahko.
Jah nič, potem grem pa še jaz Rusijo hvalit.No, tvoj kolega jest je obrnil ploščo v Ukr temi.
Kot ponavadi nisi ravno na tekočemNo, tvoj kolega jest je obrnil ploščo v Ukr temi.