Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Oleander

Pripravnik
21. jan 2020
56
56
18
Ruski akademik Glazjev: "Koronavirus je ameriško biološko orožje".
Uslužbenec J.P. Morgan International: "v naslednjih dneh bo nekaj držav objavilo defolt".

Priporočilo soforumašem: vzpostavite povezavo s sorodniki na kmetijah.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Torej, kaj sedaj...kaka je uradna teorija Alterja za virus...je res prisel od netopirja al....okoli mene cisto vsi govorijo, da je bilo to namerno spusceno....

Car

POSTman
4. avg 2007
8.500
1.661
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ne morem da ne bi komentiral dogodka iz trgovine pred pol ure. Sem uletel v lokalni Mercator in je nastala cela panika, so trgovke vpile za mano, da si moram natakniti rokavice. Iz ene skrajnosti v drugo. Ko je bila gužva nenormalna vsi brez zaščite, zdej naj pa še stranke nosijo rokavice, zakaj že, a ni kapljični prenos? Da ne govorim, da ni bilo enega kosa mesa pri mesarju! A zdaj naj pa ratam faking vegi, ker si nekateri kopičijo nenormalne zaloge in v vozičke trpajo, kot da je konec sveta!!! Katastrofa res!

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Uuuu, zajebo...
:cool:
Sem hotel samo povedat, da se vcasih spozabimo in lahko komu prinesemo kaksno stvar, ki ni OK.
Sem imel to idejo glede kmetije ze pred dnevi v glavi.
cez 1 mesec jih bos klical, ce majo kaj jajc, da jih bos prisel iskat...pa ti bodo rekli, bolje, da ne :cool:
Saj sedaj ce bi prišli bi jih sami prinesli (pa se kaj drugega). Ni bila enostavna zavrnitev ;-).
Ce bo kriza se bomo zmenil po telefonu (da ne bo kdo drug slisal) kam naj jih skrijejo, da jih pridem iskat ;)

In, ja se moramo eden druga malo opozarjati kaj poceti in kaj ne, da stvar potencialno ne raznašamo naokrog.
Ker vsak misli, a saj ni nic, ma jaz se drzim previl, jaz nisem kuzen, ...

• Všeč mi je
Reactions: Cash

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
tisti ki delate od doma in imate doma tud otroke - so kaj pogledal "e" izobraževanje? Kako šole komunicirajo z njimi?

mojedva doživljata travme, ker "nič ne dela".. strežniki javljajo "timeout", napake se trenutno odpravljajo..
Včeraj zvečer smo dobili obvestilo da je pouk na daljavo prestavljen za en teden.
Pa učitelji so bili načeloma že pripravljeni, zdaj bomo pa čakali eno kuro nekje na ministrstvu da skujnštva kako bi se tega lotili.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.259
113
42
Naše trgovine so zaprle in delajo samo na telefonsko naročanje in pošto. Skladišče dela normalno.
Jaz mam na srečo stari dopust in se ne mislim guzvat v službi in sm raje doma..

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N