Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Seveda moraš dokazaovati, da si zdrav! Za vozniško greš tudi k zdravniku!
Delodajalec te pošlje na pregled periodično, pred pričetkom dela greš na pregled.
In njemu se ne očita zdravje! Ni se držal predpisov delodajalca.

Saj vemo, kako je pri delodajalcu! Eni tu ste celo delodajalci!

Vprašanje ostaja, ali je bil tak predpis po zakonu ali "čiračara" odloku?
Ker če vlada v 2 letih ne uspe spraviti zakona skozi parlament, ne more biti legitimno operativna. Potem ko pride čas za odškodnine se pa po glavi praskamo. V Sloveniji vse prevečkrat videno....

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
Odkar je Putin zakurblal staro železo t-34 je kot kaže strašne epidemije konec.
Kaj smo iz danes na jutri prenehali z virusom in smo ga premagali ? Kaj pravijo mediji ?
Kdaj bo prelet Suhojev ?

ynos & ostali paničarji, kar pravijo vaši insider viri na Nijz in strokovni skupini ?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.332
-2.694
113
Odkar je Putin zakurblal staro železo t-34 je kot kaže strašne epidemije konec.
Kaj smo iz danes na jutri prenehali z virusom in smo ga premagali ? Kaj pravijo mediji ?
Kdaj bo prelet Suhojev ?

ynos & ostali paničarji, kar pravijo vaši insider viri na Nijz in strokovni skupini ?
Bolj me skrbi, da bodo ob gledanju Putina pozabili na odpravo mask in drugih ukrepov.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
Strokovna skupina naj bi prihodnji teden razpravljala o uporabi mask v šolah
Ta hitrost javne uprave je neverjetna !
In razlogi za maske so na ravni psevdoznanosti.

Uvedejo ukrepe ob 22:00 uri, veljati začnejo po 00:00, medtem ko v drugo smer gre zelooooooooooo počasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Celo Hrvati so pred nami
Od ponedjeljka nema više maski za učenike na satu

Medtem jih Švedi v vrtcih, oš in šš nikoli niso imeli.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.341
2.548
113
Kaj pa Italija?
Ima še zmerom PCT na javnih mestih, lokalih +, trgovinah?
So ukinili obvezno cepljenje?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.771
113
Kljub albanskemu videzu je potemtakem očitno tudi Janša med lepšimi (a ne lepimi), da se je okužil šele tako proti koncu? :p

• Haha
Reactions: Robert

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
Stopnja lepota je v očeh opazovalca.
V obdobju baroka so bile najbolj privlačne debele ženske, bele kot sirotka ter zamaščeni gospodje z gnilimi zobmi (da se je videlo da imajo denar in s tem kaj za jesti).

Tako da zgornji članek spada v kategorijo pseudoznanosti, tako kot večina MSM c19 propagande.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113

V nedeljo potrdili 656 okužb, kar je najmanj v letošnjem letu​

Končni dokaz o nesmiselnosti velike večine ukrepov na čelu s PCT je, da ni niti najmanjšega trzljaja ali umirjanja padanja števila okuženih.
PCT je bil nesmiseln prvi dan in je bil nesmiseln zadnji dan in šele, ko bo stroka to priznala si bo pridobila nazaj nekaj zaupanja. Kje so sedaj vsi, ki so trdili, da bomo zaradi omikrona do pomladi vsi "cepljeni, okuženi ali mrtvi". Poznam cel kup cepljenih, ki so po okužbi ravno tako tri dni ležali z vročino, kot tisti, ki niso bili cepljeni in vsaj 20% ljudi s katerimi sem v tesnejšem stiku ni ne cepljenih, ne okuženih in ne mrtvih. Sem proti uporabi takšnih anekdotičnih dokazov za sklepanje o širši sliki, ampak dejstvo je, da je bil odziv stroke po veliki večini držav neprimeren, pretiran in neučinkovit.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
UK
Obveznega cepljenja za zdravstveno in negovalno osebje ne bo

V torek se ni cepil nihče
Kot kažejo podatki pristojnih, se v torek proti covidu-19 ni cepil nihče.

Novavax prihaja v Slo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
CDC cvili kot pujs od laži:

• Všeč mi je
Reactions: javr in Ytbnd