Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
:aplauz:

Ti se kar zajebavaj ja ampak jaz sem pa to s čisto resnim namenom nalepil, da se pokaže raznim idiotom ala nemenabijat in podobnim, ki so s svojimi možganskimi prdci v obliki antivaxx objav prav preveč aktivni v sosednji covid temi o cepivih ter drugod, da za vse nepričakovane in nenadne smrti le ni krivo cepivo kljub temu, da na prvi pogled dejansko še celo izgleda tako ---> "očiten" srčni zastoj kmalu po cepljenju oz. po prejetem boosterju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Dobro no, vseeno so se vedno cudne okoliscine. Baje se je udaril in potem sel spat? In zaradi udarca umrl? Kdo se udari tako hudo da cez nekaj ur umrle in lahko potem zaspi?

2. jul 2020
5.060
6.604
113
On se je cepil, par dni kasneje se udaril, šel spat, pa potem zaradi cepiva umrl. To ima precej več smisla.

Lahko pa, da je imel informacije o kakšnem pedofilskem otoku, nekdanji precedniški kandidatki in Harambetu.

• Všeč mi je
Reactions: spenstar in darjan

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
:aplauz:

Ti se kar zajebavaj ja ampak jaz sem pa to s čisto resnim namenom nalepil, da se pokaže raznim idiotom ala nemenabijat in podobnim, ki so s svojimi možganskimi prdci v obliki antivaxx objav prav preveč aktivni v sosednji covid temi o cepivih ter drugod, da za vse nepričakovane in nenadne smrti le ni krivo cepivo kljub temu, da na prvi pogled dejansko še celo izgleda tako ---> "očiten" srčni zastoj kmalu po cepljenju oz. po prejetem boosterju.

Če po 2 letih in 2000 straneh ni prišel do nekega zaključka je vseeno kaj mu pišeš. Učinek bo natančno 0.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Dobro no, vseeno so se vedno cudne okoliscine. Baje se je udaril in potem sel spat? In zaradi udarca umrl? Kdo se udari tako hudo da cez nekaj ur umrle in lahko potem zaspi?
Resno? Primerov ko so ljudje čez nekaj ur umrli zaradi udarca v glavo je kolikor hočeš. Notranje krvavitve so huda stvar, sploh v glavi.

Nehajte se delat tako neumne, razen, če ste res. Znate najti največjo neumnost v zvezi z antivax sceno, ne zmorete pa prej poiskat tako preprostih realnih stvari, kot, da se smešite tukaj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Če po 2 letih in 2000 straneh ni prišel do nekega zaključka je vseeno kaj mu pišeš. Učinek bo natančno 0.
Res je in zato tudi nisem tega objavil z željo po razsvetljenju antivaxx idiotov temveč je to namenjeno drugim bralcem, ki bi jih lahko te antivaxx idiotizmi morda zavedli.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Resno? Primerov ko so ljudje čez nekaj ur umrli zaradi udarca v glavo je kolikor hočeš. Notranje krvavitve so huda stvar, sploh v glavi.

Nehajte se delat tako neumne, razen, če ste res. Znate najti največjo neumnost v zvezi z antivax sceno, ne zmorete pa prej poiskat tako preprostih realnih stvari, kot, da se smešite tukaj.
Torej po takem udarcu v glavo, ki ti zadane smrtonosne notranje krvavitve, gre clovek bp spat in tudi zaspi?
Ocitno sem jaz samo pusic, vcasih ne morem zaspat ko me samo malo glava boli - brez udarca, kaj sele ce bi orenk zarezal nekam.

ps, verjetno veste da je stranski ucinek cepljenje tudi omotica, slabost, clovek lahko tudi “pade skup”…

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.816
5.927
113
Joe Rogan in njegove spotify "težave"
Checks out, Baillie Gifford & Co. Highest shareholder of both Moderna and Spotify.

FLOV4bTUcAA_mB3.jpg

FLOV5VDVEAYv0I5.jpg

Baillie Gifford je od 2003 podizvajalec sklada the Vanguard Group

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Joe Rogan in njegove spotify "težave"
Checks out, Baillie Gifford & Co. Highest shareholder of both Moderna and Spotify.

Poglej priponko 52747

Poglej priponko 52748

Baillie Gifford je od 2003 podizvajalec sklada the Vanguard Group
Torej na podlagi zgolj 11,6 procentnega lastništva lahko že upravljaš s podjetjem, da deluje kot si zaželiš? Resno? :D

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.816
5.927
113
Vodjo svetovalne skupine smo povprašali tudi, kdaj bi lahko začeli s sproščanjem ukrepov.
Ko bo Milan dobil bmi med 18.5–24.9 ?

žurnal ima boljši naslov
"Ni več racionalnih razlogov za PCT in veliko večino ukrepov"

Čeprav se pravilen naslov glasi:
"Nikoli ni bilo racionalnih razlogov za PCT in veliko večino ukrepov"

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Rogan je pri Spotifyju zašel v težave šele s protestnim ”on ali jaz” Neila Younga, ki se mu je Spotify odrekel. Younga je podprla tudi Joni Mitchell in se tudi ona poslovila. Sledilo je strmoglavljenje vrednosti delnice, zato nekako ni presenetljivo, da so delničarji reagirali.

YTbmk, ti ne bi, če bi nekdo slabo upravljal s tvojim premoženjem? Če pustimo vsebinsko kontroverznost ob strani.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.816
5.927
113
honk honk

iz zgornjega linka, povezano

Jagri pozor

Multiple spillovers from humans and onward transmission of SARS-CoV-2 in white-tailed deer​

Our study was prompted by a recent report that 40% of free-living white-tailed deer in the United States had antibodies against SARS-CoV-2

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Torej po takem udarcu v glavo, ki ti zadane smrtonosne notranje krvavitve, gre clovek bp spat in tudi zaspi?
Ocitno sem jaz samo pusic, vcasih ne morem zaspat ko me samo malo glava boli - brez udarca, kaj sele ce bi orenk zarezal nekam.

ps, verjetno veste da je stranski ucinek cepljenje tudi omotica, slabost, clovek lahko tudi “pade skup”…
Da, si velik pusič. Pa še neumen povrhu.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.816
5.927
113
Rogan je pri Spotifyju zašel v težave šele s protestnim ”on ali jaz” Neila Younga, ki se mu je Spotify odrekel. Younga je podprla tudi Joni Mitchell in se tudi ona poslovila. Sledilo je strmoglavljenje vrednosti delnice, zato nekako ni presenetljivo, da so delničarji reagirali.

YTbmk, ti ne bi, če bi nekdo slabo upravljal s tvojim premoženjem? Če pustimo vsebinsko kontroverznost ob strani.
Young sold his music portfolio to the Blackstone Inc., via Hipgnosis Songs Fund. A rewind to 04 August 2020: "Blackstone Announces Appointment of Jeffrey B. Kindler, Former Chairman and CEO of Pfizer, as Senior Advisor". Than the old sold-out offers fans "free Amazon Music" to move there.

This is how things go in the Pfizerstan. Vanguard Group, Inc. (The) owns 5.80% of the Blackstone and 6.56% of the Amazon. AMZN is Bezos, he owns The Post, the Post is a CIA outpost and Rogan is not yet controlled by the CIA. Therefore, crush Spotify, move the monies into the "right hands," those of our own ghouls and all would be fine.

How much of Pfizer does Vanguard own?

https://www.wallstreetzen.com/stocks/us/nyse/pfe/ownership

TL;DR: Vanguard is the largest institutional owner of Pfizer, "owning 459.94M shares representing 8.19% of the company."

//In smo spet pri the vanguard & blackrock skladih ter Pfizerju.