Malovrh bi ukinil ukrepe in preverjanje PCT, Logarjeva se čudi
Vodjo svetovalne skupine smo povprašali tudi, kdaj bi lahko začeli sproščati ukrepe.
www.slovenskenovice.si
Ko bo Milan dobil bmi med 18.5–24.9 ?Vodjo svetovalne skupine smo povprašali tudi, kdaj bi lahko začeli s sproščanjem ukrepov.
honk honkBrussels city authorities ban ‘freedom convoy’ ahead of COVID protest
City mayor prohibits Canada-inspired trucker occupation.www.politico.eu
Da, si velik pusič. Pa še neumen povrhu.Torej po takem udarcu v glavo, ki ti zadane smrtonosne notranje krvavitve, gre clovek bp spat in tudi zaspi?
Ocitno sem jaz samo pusic, vcasih ne morem zaspat ko me samo malo glava boli - brez udarca, kaj sele ce bi orenk zarezal nekam.
ps, verjetno veste da je stranski ucinek cepljenje tudi omotica, slabost, clovek lahko tudi “pade skup”…
Young sold his music portfolio to the Blackstone Inc., via Hipgnosis Songs Fund. A rewind to 04 August 2020: "Blackstone Announces Appointment of Jeffrey B. Kindler, Former Chairman and CEO of Pfizer, as Senior Advisor". Than the old sold-out offers fans "free Amazon Music" to move there.Rogan je pri Spotifyju zašel v težave šele s protestnim ”on ali jaz” Neila Younga, ki se mu je Spotify odrekel. Younga je podprla tudi Joni Mitchell in se tudi ona poslovila. Sledilo je strmoglavljenje vrednosti delnice, zato nekako ni presenetljivo, da so delničarji reagirali.
YTbmk, ti ne bi, če bi nekdo slabo upravljal s tvojim premoženjem? Če pustimo vsebinsko kontroverznost ob strani.
Jaz tistim, ki objavljajo rezultate obdukcij verjamem toliko kot onim, ki predstavljajo kovidne smrti vse v 28-dneh po okužbi. Da te spomnim, - ti si jih imenoval idioti.
Ti se kar zajebavaj ja ampak jaz sem pa to s čisto resnim namenom nalepil, da se pokaže raznim idiotom ala nemenabijat in podobnim, ki so s svojimi možganskimi prdci v obliki antivaxx objav prav preveč aktivni v sosednji covid temi o cepivih ter drugod, da za vse nepričakovane in nenadne smrti le ni krivo cepivo kljub temu, da na prvi pogled dejansko še celo izgleda tako ---> "očiten" srčni zastoj kmalu po cepljenju oz. po prejetem boosterju.
Jaz tistim, ki objavljajo rezultate obdukcij verjamem toliko kot onim, ki predstavljajo kovidne smrti vse v 28-dneh po okužbi. Da te spomnim, - ti si jih imenoval idioti.
Aja wait, saj to so eni in isti ljudje.
Bližje so res temu cilju ampak, da bi pa na podlagi tako minornega dela lastništva lahko dirigirali o delovanju podjetja je pa totalno zgrešena ideja.Vsekakor lažje , kot jaz ali ti z 0% delnic .
Zaenkrat so pri nas obdukcije potrdile več smrti zaradi cepljenja, kot pa zaradi kovida.
Aja? Beovička & Co. izvajajo in objavljajo rezultate obdukcij? In ti ne verjameš rezultatom obdukcij, ker domnevaš da so prirejene in namerno zavajajo ter kažejo stran od krivde cepiva a te "iste" obdukcije so že potrdile tudi smrti zaradi cepiv?
In prav vedel sem, da se bo prej ali slej našel kak antivaxx idiot s to teorijo o prirejanju izsledkov obdukcij in evo tebe
Precej pogosta zadeva, kar malo pogooglaj. Že Egipčani so pogruntal operacijo...... Tko da Darjanček, ne ga srati. Poznam direktno človeka, ki bi končal točno tako, če bi šel takrat spat, k sreči ga je žena zvlekla na urgenco, ker ji je bil "čuden". Dve luknji v lobanjo, in je bil v dveh dneh dober. Aja, udaril se je pa v umivalnik, ko je pobiral zobno ščetko, zelo nedolžno.Dobro no, vseeno so se vedno cudne okoliscine. Baje se je udaril in potem sel spat? In zaradi udarca umrl? Kdo se udari tako hudo da cez nekaj ur umrle in lahko potem zaspi?
Kanada:Brussels city authorities ban ‘freedom convoy’ ahead of COVID protest
City mayor prohibits Canada-inspired trucker occupation.www.politico.eu
Čakaj, čakaj, a potem ne prirejajo izvidov obdukcij, ki kažejo, da je za smrt zaslužno cepivo ter "zasluge" prevalijo na kaj drugega? In kakšen je to sploh sistem, ko obdukcija pokaže na krivdo cepiva jim verjameš, ko pa obdukcija pokaže, da cepivo nima veze s smrtjo dotične osebe, jim pa ne verjameš več saj je vse prirejeno?Zaenkrat so pri nas obdukcije potrdile več smrti zaradi cepljenja, kot pa zaradi kovida.
Noro. Morda veš kakšni so bili tisti simptomi, zaradi katerih je bil ženi "čuden"?Precej pogosta zadeva, kar malo pogooglaj. Že Egipčani so pogruntal operacijo...... Tko da Darjanček, ne ga srati. Poznam direktno človeka, ki bi končal točno tako, če bi šel takrat spat, k sreči ga je žena zvlekla na urgenco, ker ji je bil "čuden". Dve luknji v lobanjo, in je bil v dveh dneh dober. Aja, udaril se je pa v umivalnik, ko je pobiral zobno ščetko, zelo nedolžno.
Seveda prirejajo. Ampak v dveh primerih je bila oseba popolnoma zdrava, ni imela niti žulja na nogi, ki bi povzročil stres, stres pa povišal pritisk, kar vodi v srčno-žilne zaplete, so priznali, ob tem da je se z diplomati ni za zahebavat, (tudi oni rabijo odškodnino) z 10.000+ ljudmi, ki so na ulici protestirali tudi zaradi te smrti pa tudi ne. (fotra utišat z odškodnino). Pa niso mogli "zasluge" prevalit na kaj drugega, ker kaj drugega tudi po 3 mesecih iskanja niso našli.Čakaj, čakaj, a potem ne prirejajo izvidov obdukcij, ki kažejo, da je za smrt zaslužno cepivo ter "zasluge" prevalijo na kaj drugega? In kakšen je to sploh sistem, ko obdukcija pokaže na krivdo cepiva jim verjameš, ko pa obdukcija pokaže, da cepivo nima veze s smrtjo dotične osebe, jim pa ne verjameš več saj je vse prirejeno?