Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.795
2.596
113
Kordiš brez sledenja.png

Lahko pa ostanete zabiti sledilci Tita in Venezuele.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Gavran in darjan

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.008
3.662
113
Očitno sem se zajeb**, ker sem se šel cepit ravno pred okužbo.

3.9.21 sem se cepil, 8.9.21 sem imel potrjen PCR. Danes sem se cepil drugič in mi sedaj potrdilo velja 2/2 namesto 2/1, s katerim bi lahko šel normalno v tujino.

Če bi se cepil po prebolelosti in danes drugič bi imel lepo 2/1... Malce bedasto vse skupaj, ta novi sistem.

• Wow
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.239
7.044
113
  • Všeč mi je
Reactions: javr in AndY1

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.261
113
Nemška raziskovalna skupina z imenom Zerforschung je sicer že 11. januarja ugotovila neskladje glede Đokovićevih testov, saj je imel prejšnji test višjo potrditveno kodo kot kasnejši. Temu je isti dan v nizu tvitov pritrdil tudi Milovan Šuvakov, srbski raziskovalec, ki je pomagal BBC do originalnih dokumentov. Skupina Zerforschung je ustvarila blog z naslovom Testi PCR Novaka Đokovića, ki potujejo skozi čas in se povezala z nemško novičarsko spletno stranjo Spiegel, ki je poročala o tem vprašanju. Đoković je bil testiran v Srbiji, rezultate pa je prejel od Inštituta za javno zdravje Srbije. Vsak rezultat koronskega testa ima edinstveno potrditveno kodo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
Nemška raziskovalna skupina z imenom Zerforschung je sicer že 11. januarja ugotovila neskladje glede Đokovićevih testov, saj je imel prejšnji test višjo potrditveno kodo kot kasnejši.
Sam povem da se je šel kolega testirat, najprej na hat, potem ko je bil pozitiven pa še na pcr, na portalu zvem pa vidi, da je bilo testiranje s pcr (časovno) prej kot s hat. Kako je pa to mogoče?

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.261
113
Sam povem da se je šel kolega testirat, najprej na hat, potem ko je bil pozitiven pa še na pcr, na portalu zvem pa vidi, da je bilo testiranje s pcr (časovno) prej kot s hat . Kako je pa to mogoče?
Je imel ta kolega (btw - čudno, da ni bila spet kolegica) tudi pri prej narejenem testu tako kot Novax višjo identifikacijsko kodo ali je šlo zgolj za napačno časovno oznako?
Drugače je pa predlagam, da pišeš na POPtv, BBC, Milovanu Šovakovu ter raziskovalni skupini Zerforschung in jim objasniš, da gre po tvoje za povsem enostavno izvedeno napako ter jim opišeš kolegovo izkušnjo. :zmaga:

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.522
-3.609
113
Je imel ta kolega (btw - čudno, da ni bila spet kolegica) tudi pri prej narejenem testu tako kot Novax višjo identifikacijsko kodo ali je šlo zgolj za napačno časovno oznako?
Drugače je pa predlagam, da pišeš na POPtv, BBC, Milovanu Šovakovu ter raziskovalni skupini Zerforschung in jim objasniš, da gre po tvoje za povsem enostavno izvedeno napako ter jim opišeš kolegovo izkušnjo. :zmaga:
Kje pa kolega lahko pogleda svojo identifikacijsko kodo, in pa seveda od tistega, ki se je testiral pred njim da primerja?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113

70-100km long convoy has been reported from plane footage. 50’000+ trucks, and there’s word that 10’s of thousands of American truckers are coming. The organizers are asking every business in Canada to lift all mandates required by the government Jan 29.

• Všeč mi je
Reactions: javr

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

tsunami

Majstr
6. jun 2008