Povp starost umrlih zdravih, torej kjer je bil samo kovid vzrok.Pri nas sigurno ne.
Povp starost umrlih zdravih, torej kjer je bil samo kovid vzrok.Pri nas sigurno ne.
Saj je tudi pri tistih z drugimi boleznimi bil samo covid vzrok za smrt, saj bi, če se ne bi z njim okužili, brcali po temu planetu še naprej. Res so bolj "dojemljivi" na covid in vse njegove posledice, seveda ampak to pač še ne pomeni, da lahko potem rečeš "covid ni vzrok smrti".Povp starost umrlih zdravih, torej kjer je bil samo kovid vzrok.
Ni potrebe po ogledu filmčka, če ti hoče povedat, da danes 65 let ni neka velika cifra oz. visoka starost.Bravo, nisi gledal videa torej pa pametujes, povprecna starost je bila preko 80 let.
Moralo bi, če vesoljce odganja, ni hudič da ne primeNikjer nisem zasledil tega
Kaj pa orgonski androidi in polivanje kisa? To nič ne hasne za covid?
vpliv krvne skupine. Menda je "0" tista pri kateri bolezen poteka z blažjimi simptomi ali brez.Zakaj jest recimo nisem zbolel nimam pojma. Vsi okoli mene so, kot tudi večina firme.
Nimam pojma katero imam. Tudi v drugem valu, ko so bili doma vsi bolni, jaz nisem zbolel recimo.vpliv krvne skupine. Menda je "0" tista pri kateri bolezen poteka z blažjimi simptomi ali brez.
Ti plastični testi imajo popolnoma drug namen. Se še spomniš fantičev, ki kažejo gleženčke z avionom?Isto pri meni, prebolevniki 2 dni vročine, jaz pa 3x cepljen samo malo teklo iz nosa.
Ti plastični testi pa so itak brezveze, ne pokažejo nič,
Tisti od katerega so se pa nalezli pa je pozitiven.
Tako primerjavo lahko napiše (in spodaj lajka) samo k*ete*. Žal....Bedak si ti, ker nočeš dojet, da če bi to "cepivo" delovalo tako, kot cepiva delujejo, danes sploh nebi bilo dileme in bi že zdavnaj končali to zgodbo. Tako si pa na plaži z neučinkovito sončno kremo in veš, da ni vredna pol qurca in kričiš na ostale, naj se vendar namažejo z njo, da bo začela učinkovat na tebe, ker družno lahko dosežete, da bo zares začela delovat.