Če bi imel 123 na ignore, ne bi videl te teme.Seveda me moti... vsaj 123 in mam na ignore. Pri vas mi je pa na cajte zanimivo, kaj se paste-a.
Če bi imel 123 na ignore, ne bi videl te teme.Seveda me moti... vsaj 123 in mam na ignore. Pri vas mi je pa na cajte zanimivo, kaj se paste-a.
To je dobro, pomeni prej ko se prepuca te, prej bo fertik, ker ocitno omikron ne polni bolnic?Menda je še vedno 1000 ljudi dnevno okuženih z delto. Bolnice pa polnijo necepljeni, okuženi z delto.
Se prav, ti upaš/se nadaš, da jih 1000 na dan pocrka, da bo prej fertik? Hm.To je dobro, pomeni prej ko se prepuca te, prej bo fertik, ker ocitno omikron ne polni bolnic?
Full speed ahead, bi rekel JL Picard.
Menda je še vedno 1000 ljudi dnevno okuženih z delto. Bolnice pa polnijo necepljeni, okuženi z delto.
Priznal kaj?O končno si priznal
Jaz grem na Andyev profil pod zadnje aktivnosti pa je ta tema sigurno med zadnjimi 5 dogodki. Drugače jo pa res ne vidiš, kar pa tud ni tolk slaba stvar.Če bi imel 123 na ignore, ne bi videl te teme.
...Kitajsko mestece Xian (11 M), je uradno zaradi pozitivnih 200 ljudi na c19 v lockdownu, niti ven ne smejo....
Potrjeno, gre za kult
Ameriški slamnik
... Vključili so 120 ljudi, pol izmed njih je dobivalo tablete ameriškega slamnika, pol pa ne....
Mislim da je kar (velika) večina tistih, ki so hospitalizirani zaradi okužbe, okuženih z delto. Je pa res, da ni podatkov o hospitaliziranih z in zaradi omikrona...Menda je še vedno 1000 ljudi dnevno okuženih z delto. Bolnice pa polnijo necepljeni, okuženi z delto.
"Veliki je pritisak na testiranje i kovid ambulante, manji, na svu sreću, na bolnice.
Svaki drugi pacijent je stariji od 70 godina.
Velika Britanija ukida mjere od sljedećeg tjedna
---Od četvrtka 27. siječnja nošenje maski u Velikoj Britaniji neće više biti obvezno, rad od kuće se više neće službeno preporučivati, a covid-potvrda neće biti obvezna za ulazak u noćne klubove i na pojedina veća okupljanja, rekao je britanski premijer Boris Johnson.
O ukidanju covid-potvrda ozbiljno razmišljaju i u Izraelu, gdje je ministar financija Avigdor Liberman ustao protiv njihovog daljnjeg korištenja. Kazao je kako nemaju zdravstvene svrhe te da doprinose stvaranju panike.
Cyrille Cohen, jedan od savjetnika izraelske vlade za pitanje cijepljenja i šef katedre za imunologiju na sveučilištu Bar Ilan, u jučerašnjem je razgovoru za UnHerd izjavio da su covid-potvrde u vremenu dominacije omikrona postale "irelevantne" te da očekuje njihovo skoro ukidanje.
"Od svih mjera zadržao bih samo ograničavanje masovnih okupljanja i maske"
Še en anti-vaxxer
Šef Kriznog stožera KB-a Dubrava: Čemu služi testiranje ako je 50 posto testiranih pozitivno?
---
Glej no, glej.
"Omikron nije napunio bolnicu"
"Pacijenti ne dolaze zbog omikrona, usput se otkrije da su pozitivni"
Edino fetiša na maske ne razumem, kje je kakšen plus od njih.Tiste Bangladeške študije bi lahko že vrgli v kanto.
A bo dovolj te šarade ???
KretenČimprej prehod iz PCT na C. Zdravstvena blagajna bo hvaležna (v teh okoliščinah ni res nobene dodane vrednosti v +15k PCR testih na dan in glavni razlog le temu je samo papir P).
In ko bojo vsi C, se bodo 5C klali s 4C. Pomoje imaš stranske učinke še iz 3C šusa.Čimprej prehod iz PCT na C. Zdravstvena blagajna bo hvaležna (v teh okoliščinah ni res nobene dodane vrednosti v +15k PCR testih na dan in glavni razlog le temu je samo papir P).