Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.545
-3.695
113
Kaj ima to veze s čimerkoli? Trdilo se je, da je bil prisiljen bolan igrat kar seveda ni res. Če bi bil pozitiven in bi ga poslali igrat, bi ga silili. Tako je silil le samega sebe.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Dobro no pa to je bil show. A si res tako anti novax razpolozen da ne vidis kaj se je zgodilo? Cepljen, normalno prispel v au, potem pa zboli na turnirju, ganjajo pa novaxa. Pod pretvezo zascititi javno zdravje. Ja kaj bodo potem naredii z nekom ki pa je dejansko zbolel na turnirju?
Mislim no…
še enkrat: če priredim zabavo in dam pogoj cepljen, potem ne želim necepljenih in imam to pravico. Wimbeldon zahteva bela oblačila, pa se nihče ne buni zarad tega.letos je avstralija dala pač cepivo. in turnir je imel pogoj cepljen, pol leta so to trobili. kaj je zdaj problem?
lahko bi igralci bojkotirali udeležbo zaradi pogoja cepljen, to je pa to.
smo hodli včasih v disko, pa je bila vstopnina. ja..., brez vstopnine si težko prišel not. a se boš pritožil, da pobirajo vstopnino, al kaj? če je nisi bil pripravljen plačat, si pač šel drugam. v čem je zdaj fora.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Screenshot_20220114-210320_Samsung Internet.jpg

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.491
3.589
113
Še klimatske spremembe. Mogoče Je pa od premalo treninga in ležanja na kavču. Take stvari so redke. Baje.

• Haha
Reactions: Matey

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.545
-3.695
113
še enkrat: če priredim zabavo in dam pogoj cepljen, potem ne želim necepljenih in imam to pravico. Wimbeldon zahteva bela oblačila, pa se nihče ne buni zarad tega.letos je avstralija dala pač cepivo. in turnir je imel pogoj cepljen, pol leta so to trobili. kaj je zdaj problem?
lahko bi igralci bojkotirali udeležbo zaradi pogoja cepljen, to je pa to.
smo hodli včasih v disko, pa je bila vstopnina. ja..., brez vstopnine si težko prišel not. a se boš pritožil, da pobirajo vstopnino, al kaj? če je nisi bil pripravljen plačat, si pač šel drugam. v čem je zdaj fora.
Fail
Turnir v Avstraliji ni zahteval cepljenja, pravtako za vstop v AU ni zahtevano cepljenje, ampak "cepljenje ALI medicinska izjema".
Papirje za medicinsko izjemo je Djokovic imel in predložil.

Ali so dokazila, s katerimi je pridobil medicinsko izjemo pristni ali ne, mi tukaj ne bomo ugotovili, lahko samo ugibamo. Če je okužen hodil po Beogradu, se to avstralije nič ne tiče, zato ga naj kaznujejo v Srbiji, če je to tam prepovedano.
Je pa sedaj poteza na avstralski strani, da dokaže, da so kakšna dokazila ponarejena, če mislijo da so. Brez teh dokazov mu v pravni državi nebi smeli ukiniti vize

Ampak tako sodišče kot minister, nista nikjer omenjala, da bi Djokovič kršil kake zakone. Minister mu vize ni ukinil zaradi kakšnih kršitev zakona, ampak zaradi zaščite zdravja in javnega (njegovega?) interesa. :evil:

Ja če ti prirediš zabavo....Kaj pa če Kitajska gosti olimpijske igre in za vstop v državo poguje cepljenje s kitajskim cepivom? Saj lahko ali ne? Se bodo pa vsi še 2x piknili, a je problem?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Ytbnd
19. jul 2007
2.894
1.609
113
Še klimatske spremembe. Mogoče Je pa od premalo treninga in ležanja na kavču. Take stvari so redke. Baje.

To je primer, zakaj ste ti in tebi povsem nekredibilni (in vas ne jemljemo resno).
Prilimal si članek, ki govori o tem kako ima igralec nogometa težave po prebolelem kovidu z namigovanjem, da je to zaradi cepljenja. Bo treba kaj več prebrati kot samo naslov.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero

blazek33

Fizikalc
3. nov 2012
132
57
28

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Ja en je imel raka drugi naj bi bil pa celo cepljen. Letos bo v sloveniji umrlo ca 16-18 tisoč polno cepljenih prebivalcev, statistika pač ki je vsako leto podobna.

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
To je primer, zakaj ste ti in tebi povsem nekredibilni (in vas ne jemljemo resno).
Prilimal si članek, ki govori o tem kako ima igralec nogometa težave po prebolelem kovidu z namigovanjem, da je to zaradi cepljenja. Bo treba kaj več prebrati kot samo naslov.
Ampak stroka pravi naj se cepimo, da preprečimo stranske učinke po prebolelem covidu. To naj bi veljalo predvsem za mlade.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.491
3.589
113
Mogoče je pa imel že od prej težave, pa je kovid zgolj izgovor za propagando, kdo bi vedel?
Sicer pa takih kot si ti in tebi podobni marsikdo ne jemlje resno že zadnje leto in pol.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.261
7.048
113
Avstralci pravjo da če se bo pojavil na igrišču bo izžvižgan.
Tomica pa ne bi, ker je okuzen s kovidom igral?
Folk se gre lova na carovnice in se obesajo na biljko v njihovih pateticnih zivljenjih, ces novax pa ze ne sme igrat, ker ni cepljen, jaz pa sem in taki je zakon, mora se podredit ker sem se jaz.
Le kaj je on vec od mene, navadnega aussie seljaka, razen pac ena malenkost da je prvi tenisac na svetu in morebiti celo najboljsi ever. Ampak ker je to, si se toliko bolj zasluzi moj gnev, saj sem le navadni cepljen seljak.
Je tako, 123?

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.261
7.048
113
The government is arguing in court that Novak Djokovic should be deported from Australia as “he may risk lives and civil order by eroding regard for Covid rules and vaccinations”.
NOT that he’s a threat to spread the virus. That he’ll spread dissent.
ARE YOU PAYING ATTENTION?