Kakšen je ful naci mode, možakar ti si počen, pa ta ki te lajka, in Andy.Ne, vlade so šle v full naci mode.
Rešitev je da se precepi čim več populacije, da se skinemo nekoč iz tega sranja.Rešitev je da se usmeri ukrepe tako da ščitijo ranljive skupine in hkrati omogočajo normalno življenje vsem ostalim. Da se uvede pregleden in sistemski postopek ob pojavu epidemije in da se ga drži. Da se preneha z butastimi ukrepi ki delajo več škode kot koristi.
Drugače kar se mene tiče ta val v sloveniji je napram nekaterim ostalim državam bil s strani permisivnih ukrepov izveden super in nimam večjih pripomb. Vseeno pa ostajajo bistvene stvari narobe nastavljene, od pogoja PCT dalje, obremenjevanja šolarjev zaradi prehlada ipd.
kolk, 150%, 200%, dej povej in ne pametuj prevecRešitev je da se precepi čim več populacije, da se skinemo nekoč iz tega sranja.
Nam boš ti povedal, da je tam zdravstvo tako obremenjeno, kot pri nas? In da mesta zavzemajo v glavnem antivaxxerji?kolk, 150%, 200%, dej povej in ne pametuj prevec
mal se ozri po drzavah, ki so 90% precepljene in kako je tam
sn ze pisal o Flandriji pa si spraseval kaj je namen tegaNam boš ti povedal, da je tam zdravstvo tako obremenjeno, kot pri nas? In da mesta zavzemajo v glavnem antivaxxerji?
mal se ozri po drzavah, ki so 90% precepljene in kako je tam
Kako da nisi? Čudil si se, da gre cepivo za otroke v uporabo, in se spraševal, kaj packajo, da ga za odrasle še niso spackali.mosseero
Se pravi, da ne smem napisati kaj se dogaja v visoko precepljeni drzavi? Mogoce se kdo cepljen zacne malenkost previdneje obnasat.
Zgleda da nekatere procepilce taksne informacije vrzejo s tira.
Verjemi, da bi z veseljem pisal o zgodbi o uspehu cepljenja v Belgiji.
Glede cepiva za mlade: nobene trditve nisem postavil, sem samo vprasal, ce je to cepivo kot ga ze poznamo, in to zaradi izjave ministra, da so ze narocili TO CEPIVO. In ta izjava namiguje, da gre za drugo cepivo.
Ce smo natancni sem spraseval, kaj muckajo s cepivom/birokracijo za delto, ce so pri TEM CEPIVU za mlade na hitro opravili z birokracijo in ga narocili se preden je bilo odobrenoKako da nisi? Čudil si se, da gre cepivo za otroke v uporabo, in se spraševal, kaj packajo, da ga za odrasle še niso spackali.
Potem se pa ne trudi ves ljudi dan razvrednotiti cepiv, ampak rajši začni kampanjo za odgovorno obnašanje cepljenih. To je nekaj čisto drugega od tega, kar počneš ti, ki dvomiš v čisto vse o vsem. BTW, sam počnem vse tiste stvari, ki bi jih morali vsi, čeprav sem cepljen.
P.s. Piši, kar želiš, samo ne čudi se, da se potem drugi vate vtaknemo.