Če se s čim strinjam, da je zoprno je to zadnja trditev, so dejavnosti kjer je res lahko kar ovira. Prva izjava je pa spet ena taka.... tvoje sorte
ja, moje sorte. ker iscejo igle v senu.
sicer pa, a tursice nimajo mask skozi gor?
Če se s čim strinjam, da je zoprno je to zadnja trditev, so dejavnosti kjer je res lahko kar ovira. Prva izjava je pa spet ena taka.... tvoje sorte
Povej mi, kdaj si jo moral nosit cel dan? Bi rekel, da še nikoli. Ni prijetno, zato se ne norčuj. Počasi boš v kategoriji 123 s tem norčevanjem."nE MorEM diHaT, dUŠi mE"
Če je kaj res smotano je to to, da se ti ob pravilno nameščeni maski rosijo očala ampak tudi to se da rešit.
Ali pa ne dosti ali nič na slabšem, če bi bili brez.Če se gleda na sam izvor (učiteljico) bi brez dvoma do neke mere pomagala že navadna kirurška maska, če bi ostala pravilno nameščena na obrazu in bi bila prva prepreka pri razmetavanju virusa naokoli ter enako bi do neke mere pomagala kirurška maska pri prejemnikih oz. učencih, seveda pa bi bili vsi res še na boljšem v primeru N95.
Vlada zaradi pravnih usklajevanj z novim semaforjem predvidoma prihodnji teden
To pa je sumljivo in priprava na nekaj groznega. Namrec nikoli do zdaj se ni vlada ukvarjala s primerno pravno podlago…
Pa si ti zelo prepričan v to? Ker, če se prostori ustrezno zračijo, se zrak menjuje in tisti virus, ki gre okrog, se izloči.Povej mi, kdaj si jo moral nosit cel dan? Bi rekel, da še nikoli. Ni prijetno, zato se ne norčuj. Počasi boš v kategoriji 123 s tem norčevanjem.
Znotraj razredov, znotraj pisarn med ljudmi ki so stalno skupaj je maska en navaden bulšit in prinese več škode kot koristi in to vedo v tako imenovani strokovni skupini. Sam to je krinka za javnost, da zgleda da nekaj ukrepajo.
Maska je smiselna v notranjih prostorih, kjer se mešamo ljudje. V šoli so to skupni prostori v podjetjih lifti recimo itd. Da se policaji vozijo v avtih z maskami na frisih je čista glupost.
Priznam, da bi lahko dopisal malce več - tole moje norčevanje leti na tiste, ki imajo to za izgovor, ko je potrebno masko nataknit že za zgolj par minut (trgovina itd.). Kot sem pa napisal v odgovoru msenjurju pa se zavedam, da obstajajo situacije, ko je masko dejansko zelo zoprno nosit. Mi je pa zanimivo, da poznam ogromno ljudi, ki jih morajo nosit po "cel dan" oz. po 8 ur skupaj in v tem času načeloma zamenjajo 4 maske ampak začuda se velika večina teh ne pritožuje. Nekako se torej da to preživet. Nihče pa nikoli ni napisal, da je nošenje maske zanemarljivo iz pogleda udobja.Povej mi, kdaj si jo moral nosit cel dan? Bi rekel, da še nikoli. Ni prijetno, zato se ne norčuj.
Iščejo igo v senu? Očitno se je naredilo raziskavo po nekem točno določenem primeru okužbe v razredu. In ja, tršice naj bi imele masko skoz gor ampak ta iz tega primera si jo je pač snela. Tistemu predlogu o obratu se pa smejim zato, ker to enostavno ni realna rešitev oz. realen pogled na zadevo, je zelo tak... hmm... optimističen/idealističen/ morda celo naiven in zato sem napisal, da je to bolj tvoje sorteja, moje sorte. ker iscejo igle v senu.
sicer pa, a tursice nimajo mask skozi gor?
Ah, tole sem spregledal - da niso nič na slabšem, e so brez absolutno ne drži, da pa ni neke blazne razlike pa "kupim". Zato pa tudi maske niso edini ukrep ampak tudi to je bilo že žiljonkrat predebatirano - ukrep na ukrep na ukrep pa se situacija že lahko znatno spremeni. Seveda ob predpostavki, da so ukrepi smiselni in nošenje mask je v določenih okoliščinah definitivno eden smiselnih ukrepov. Sem pa včeraj med kolesarjenjem srečal na kolesu eno žensko, ki je imela masko gor. To je pa LOL.Ali pa ne dosti ali nič na slabšem, če bi bili brez.
Iščejo igo v senu? Očitno se je naredilo raziskavo po nekem točno določenem primeru okužbe v razredu. In ja, tršice naj bi imele masko skoz gor ampak ta iz tega primera si jo je pač snela. Tistemu predlogu o obratu se pa smejim zato, ker to enostavno ni realna rešitev oz. realen pogled na zadevo, je zelo tak... hmm... optimističen/idealističen/ morda celo naiven in zato sem napisal, da je to bolj tvoje sorte
Počakaj do nedelje, takrat bodo številke reeees padale.A se meni samo zdi, ali že drugi dan številke novih okužb padajo?
itak, prekuženost dela svoje.A se meni samo zdi, ali že drugi dan številke novih okužb padajo?
Danes je bil pa res občuten skok sprejetih v bolnišnice - 33 (npr. včeraj 24).A se meni samo zdi, ali že drugi dan številke novih okužb padajo?
Čakam že leto in pol.Počakaj do nedelje, takrat bodo številke reeees padale.