Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
ukrepov nikakor ne podpiram, podpiram pa cepljenje. ker ni niti najmanjšega razloga proti. vsi proti razlogi so smešni. do zdaj je cepljenje vedno delovalo v prid
človeštva, po novem kr naenkrat to več ne drži.
in ker je toliko proticeplcev, so posledica ukrepi. pa čist po nepotrebnem.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
ukrepov nikakor ne podpiram, podpiram pa cepljenje. ker ni niti najmanjšega razloga proti. vsi proti razlogi so smešni. do zdaj je cepljenje vedno delovalo v prid
človeštva, po novem kr naenkrat to več ne drži.
Podpiraš cepljenje 12 do 24 letnikov?

Izrael je precepljen, pa imajo ohoho okužb in polne bolnice, islandija tudi. torej tudi če bi bili enako cepljeni, bi imeli podobno sranje.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
Kaj so rekli, da cepljenje preprečuje okužbo? Kolikor je meni znano cepljenje v 90% prepreči zaplete in težjo obliko.
.. če si cepljen s pfizerjem/moderno in fašeš alfa sev.

Če si cepljen z AZ (BTW s tem so silili cepit vse učitelje/vzgojitelje in delavce v DSO, moderna recimo se je smatrala kot najboljše cepivo in so se cepili z njo samo zdravniki) si pa danes pri 100% delte isto kot necepljen.

Primer iz prakse z AZ. Dokler se niso cepili je par ministrov pa poslancev zbolelo, vsi z lažjo obliko. Ministrica za šolstvo, ki je cepljena, pa zboli in danes niti video nastopa ne zmore ko imajo ravnatelji konferenco. Tako da če gledamo samo vrh slovenske vlade je zaenkrat bolj 90% lažji potek na strani necepljenih.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.556
-3.742
113
Kaj so rekli, da cepljenje preprečuje okužbo? Kolikor je meni znano cepljenje v 90% prepreči zaplete in težjo obliko.
Da cepljenje preprečuje okužbo so govorili do letos konec januarja, ko so se začeli tako množično okuževat cepljeni, da tega niso mogli več skrit.

prej so ob primerih, ko se je cepljeni okužil govorili: - niso še 2x cepljeni, potem :cepivo še ni prijelo, potem preteklo še premalo časa da cepivo prime, potem ko so roki bili že mimo, cepivo ni 100% zanesljivo ampak samo 95%,
- ko so se okuževali cepljeni, so pa zamenjali ploščo in govorili, da cepivo ščiti pred boleznijo, ko so začeli cepljeni zbolevat, so se pa spomnili, da cepivo ščiti pred težjim potekom bolezni - Če je pa kdo cepljenin okužen umrl, - so pa napisali da je umrl zaradi zastoja srca in drugih vzrokov...

- Me zanima kako bodo sedaj zagovarjali, da cepivo ščiti pred težjim potekom bolezni, ko je ministrica zbolela za težjo obliko ???????

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.607
3.974
113
Ne se cepit, da vam ne bo pes krvavo scal:

image.png.e2533cee68e246c8e2ca230a60d6c65d.png

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
evo, zdaj boš marsikaterega proticepilca prepričal še bolj v njegov prav. lepo in zelo nadzorno prikazano, zakaj nas silijo v cepljenje.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.556
-3.742
113
Haha motiš se. Dobro so te napumpali. Si podlegel propagandi.
V državah, kje so v 90%+ cepljeni (je malo proticepilcev) še kar zaostrujejo ukrepe.
Belgija, Izrael, Gibraltar.... skoraj vsi cepljeni, virus pa še kar pospešeno hara.

Niso ukrepi poslediva virusa, ampak je virus samo izgovor za ukrepe, demontažo demokracije, kršenje človekovih pravic... ki si jih vladajoči želijo, da bi podjarmili narod.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
ne, ker gripe ne enačim z kovidom. pri gripi nimaš na vrhuncu nikoli toliko ljudi na respiratorjih.
Vprašal sem za otroka, če ga cepiš.
Po dosedanjih podaktih otroci lažje prebolijo kovid, kot gripo. Od gripe že imamo nekaj črne statistike pri njih, pri kovidu še nič.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Splošna bolnišnica Slovenj Gradec je na nov val epidemije dobro pripravljena, še naprej pa težava ostaja pomanjkanje kadra zdravstvene nege. Letos so si čez poletje prvič pomagali s počitniškim delom okoli 20 dijakov in študentov, razpisujejo tudi kadrovske štipendije.

Dobro no, virus je tu že drugo leto, točno se je vedelo kaj bo, pa niso mogli prej pridobit kadra? Zdaj pa jamranje...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
.. če si cepljen s pfizerjem/moderno in fašeš alfa sev.

Če si cepljen z AZ (BTW s tem so silili cepit vse učitelje/vzgojitelje in delavce v DSO, moderna recimo se je smatrala kot najboljše cepivo in so se cepili z njo samo zdravniki) si pa danes pri 100% delte isto kot necepljen.

Primer iz prakse z AZ. Dokler se niso cepili je par ministrov pa poslancev zbolelo, vsi z lažjo obliko. Ministrica za šolstvo, ki je cepljena, pa zboli in danes niti video nastopa ne zmore ko imajo ravnatelji konferenco. Tako da če gledamo samo vrh slovenske vlade je zaenkrat bolj 90% lažji potek na strani necepljenih.
Spet nabijas. Dej tocno studijo kjer to pise.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
še enkrat. za mene gripa in covid nimata veze, zato ne vem zakaj zdaj meni prodajaš avto, če rabim solato.
če se bo otrok okužil z covidom in ga kasneje prenese na moje starše, lahko pride do problema. da to preprečim, jih lahko dam cepit.
to me nič ne stane in za otroka ni nevarno, tak da ne vem zakaj ne bi tega storil.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.028
113
kod Džej-Zija
Splošna bolnišnica Slovenj Gradec je na nov val epidemije dobro pripravljena, še naprej pa težava ostaja pomanjkanje kadra zdravstvene nege. Letos so si čez poletje prvič pomagali s počitniškim delom okoli 20 dijakov in študentov, razpisujejo tudi kadrovske štipendije.

Dobro no, virus je tu že drugo leto, točno se je vedelo kaj bo, pa niso mogli prej pridobit kadra? Zdaj pa jamranje...
A se tebi zdi, da kader raste na drevesih, pa se ga samo obere?

• Všeč mi je
Reactions: erikson

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
njegova pogruntavščina je tudi bila, da bi lahko v tem letu pripravili enih 10.000 postelj intenzivne nege in respiratorjev, pa nesposobneži tega niso naredili v tem času, in so slabo pripravljeni.