Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.554
-3.740
113
Anonimna prijava japajade. Vedeli so, da prihajajo maturanti, pa so si nadejali da jih bodo dobili brez testov.
In kljub temu, da so se nekateri slabo počutili, niso imeli jajc, da bi testirali vse (tudi cepljene), ker bi se utegnilo pokazat, da so med okuženimi cepljeni.

A če js anonimno javim, da so v parlamentu okuženi, ali jih bodtudi kaj zadrževali ?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
V Izraelu morajo po novem vsi, ki so starejši od treh let, pred vstopom v številne zaprte prostore predložiti certifikat o cepljenju ali negativnem testu na covid-19. Država se namreč spopada z visokim porastom okužb novega koronavirusa. Njihove teste bo financirala vlada, saj niso upravičeni do cepljenja, se pa lahko vse od junija že lahko cepijo otroci, ki so starejši od 12 let.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
...Zdaj pa se še ta dela norca...
...Sranje po glavi ljudi... : » stik z izločki bolnika « :evil: ... a ni blo spomladi tole :

V Izraelu morajo po novem vsi, ki so starejši od treh let... predložiti certifikat o cepljenju ali negativnem testu na covid---
Predšolskim otrokom QR kodo vgravirajo kar na "Feedig Bottle"=flaša z dudo :evil:

...maske se zdijo problematične (za video nadzor seveda+Face recognition!) ... :jok:
Nekateri v NYC se upirajo nesmiselnim ukrepom .. ( "resist" - Humans Need Not 2 Apply ) ... http://alturl.com/bzb67

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Malce bolj realen intervju

Bilo bi fajn spremljat podatke umrlih letos jeseni/pozimi, krščenhudiček da bodo verjetno samo rizični spet.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Pudarek je na začelo, nikjer ni zaveda, da bo vedno tak.

Po domače nima jajc rečt: šole bodo odprte kot leta 2018, ne glede na to če bodo trupla na ulicah.

TO pričakuje javnost.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
Mene moti predvsem to, da ni bilo čez poletje nobenih priprav, da bi poenotili sisteme za delo od doma, dali navodila.....
Ne pa da ima vsaka šola po svoje, učitelj pa znajdi se.....
Edino priporočilo je, odprite okna....

• Všeč mi je
Reactions: sousis in jonny77

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Pod 'odprite okna' so mislili, da je potrebno nekoga vreči skozi okno (da okno ostane celo). Starši in šolniki imajo kar nekaj oseb na seznamu.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.143
113
Mene moti predvsem to, da ni bilo čez poletje nobenih priprav, da bi poenotili sisteme za delo od doma, dali navodila.....
Ne pa da ima vsaka šola po svoje, učitelj pa znajdi se.....
Edino priporočilo je, odprite okna....
To je zato ker so računali na precepljenost in da bo virus potem izginil in bo vse po starem. Če pa slučajno ne bo, bodo krivi pa tisti necepljeni.

Pa tudi če se ne doseže precepljenosti ali pa cepivo ne deluje tako da bi virus izginil se itak šole vedno zapira čisto zadnje (takoj za njimi pa avtopralnice, fitnese, salone za male živali in ostane nujno potrebne dejavnosti).

Skratka ni razloga da bi se kdo ukvarjal sistemsko s šolanjem na daljavo ali pa sploh s šolanjem v času epidemij(e). Vmes se je pa 50 pedagoških strokovnjakov na ministrstvu ukvarjalo s tem kako pri zgodovini uturit domobranstvo kot osvobodilno vojsko v učbenik za 9. razred OŠ in pa o tem kako bi se o osamosvojitveni vojni leta 91 začeli učiti že v 3. razredu osnovne šole.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.022
6.205
113
Na NIJZ-ju so pojasnili, da je zdravstveni inšpektorat prejel anonimno prijavo, da naj bi se nekateri dijaki na letalu slabo počutili in naj ne bi izpolnjevali pogojev PCT ter imeli naj bi ponarejene teste.

Bolano, folk iz faušije prijavlja deco…
Ne .. folk brez pameti obtožuje cepljene da širimo virus. V tvojem postu si se pa ujel na lastne limance in napisal kje je v bistvu problem.

• Haha
Reactions: jonny77

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
V privat firmi se pa še vedno nadgrajujemo sisteme za delo od doma, usklajujemo protokole,.... Seveda upamo, da do tega ne bo prišlo, vendar smo pripravljeni.
To bi moralo biti čez poletje narejeno na državnem nivoju. Pri nas pa: zaprimo in vsak se naj znajde sam....

Zdravstvo in šolstvo čist razočaran..... A bo kaj posledic za vodilne.... ne, tukaj bi morali odgovorni leteli (vseeno a so levi ali desni).... Plače bodo vseeno, še boljše, če bo covid dodatek.

Koliko ortopedov je odgovarjalo za svoja dejanja? Aja, je že pozabljeno.... gremo naprej se kregat ali si cepljen ali ne

• Všeč mi je
Reactions: sousis