Pa saj je bilo v tem primeru špancev in portugalčanov lepo rečeno: Noben testiral na meji.
zakaj so potem imeli krizno stanje v NEK, če ni bil noben okužen?
Pa saj je bilo v tem primeru špancev in portugalčanov lepo rečeno: Noben testiral na meji.
Kje je graf o cepljenosti?UK je v sredini julija odpravila "vse" kovid ukrepe, marsikdo je napovedal apokalipso, ampak začuda se nič o tem ne piše...
Poglej priponko 47438
Saj sem napisal da so cepljeni, in to v veliki meri z astroKje je graf o cepljenosti?
v Franciji in drugje so sprejeli zakone in imajo zakonsko podlago za uvedbo PCT. Na to tudi opozarja Prelesnikova, da mora biti zakonska podlaga, kakor je tudi omenjeno v uredbi EU 14. junija, da morajo za uporabo preverjanja covidnih potrdil, ne samo za prehod meje, imeti države pravno podlago.
Pri nas pa se že leto in pol vlada z odloki, ki na US lepo po vrsti padajo. Zakona pa ne upajo poslat v DZ, ker vedo da ne bo podpore in še v vsak zakon so nekaj drugega "podtaknili".
Če bi bili frajerji, bi se skupaj vsedli in spisali zakon, ki bi bil sprejet najmanj s 60 glasovi, ne pa sedaj krivijo vse druge za težave, sami pa nesposobni,.
In dovolj časa je bilo, da bi lahko bil PCT zakonsko uveljavljen, brez da sedaj razni gostinci , prireditelji to izkoriščajo, ker vedo, da po odloku jih nihče ne bo mogel kaznovati, saj bo odlok slej ali prej padel na US.
Pa sam osebno podpiram striktno uvedbo PCT, kot je npr. v AT, DE in še kje, ker drugače se tega covid-19 sranja ne bomo še tako hitro rešili.
Ker se že trudiš z menoj (čeprav ni treba, hvala); vse kar si opisal je ob relativno zadostni izobrazbi res dovolj. Dokler se ne poglobiš v zadevo. Jaz še vedno iščem. In to kar konstantno najdem ... no recimo da ni ravno vzpodbudno. Vse kar si opisal je produkt sekvence. Kako pa smo prišli do sekvence? Tukaj pa se zajčja luknja začne. Pa ne grem naprej, ker (spet) konstantno trčim na vero (dogmo, če hočeš). Tega se pa ne grem. Jeba je, ker posledice vere zadevajo tudi mene....Nobenemu normalnemu se ne zdi čudno, ker imamo gensko zaporedje Sars-Cov-2 virusa. Imamo specifična protitelesa virusa. Rutinsko znamo specifično določiti N-protein virusa, S-protein virusa neodvisno na različnih koncih planeta. Vse to so materialni dokazi virusa.
Trenutno delam na eni stvari. Zelo high-tech, meritve na zelo dragi aparaturi, ampak edina "oprijemljiva" stvar so številke v excel tabeli.
Kaj ti bi to bedarijo od kovid cepljenja porinil povsod?
Kako pa komentiraš stanje v Izraelu? Kljub ogromni precepljenosti imajo več okužb kot pri nas.Kje je graf o cepljenosti?
Ker se že trudiš z menoj (čeprav ni treba, hvala); vse kar si opisal je ob relativno zadostnstni izobrazbi res dovolj. Dokler se ne poglobiš v zadevo. Jaz še vedno iščem. In to kar konstantno najdem ... no recimo da ni ravno vzpodbudno. Vse kar si opisal je produkt sekvence. Kako pa smo prišli do sekvence? Tukaj pa se zajčja luknja začne. Pa ne grem naprej, ker (spet) konstantno trčim na vero (dogmo, če hočeš). Tega se pa ne grem. Jeba je, ker posledice vere zadevajo tudi mene....
Čestitam za high tech delo. Zdaj, če imaš to hight tech mašio za izgovor in si številke v excelu zgeneriral... no saj veš ...
Ko se gre za verjetje v kretenizme, te ni še nikoli zmanjkalo.Pepček te je naredu.
Ne gre za to kaj jaz verjamem, gre za to kaj je reklo sodišče na podlagi dokazov, oziroma manjka le teh. In očitno sem samo jaz pogledal video. Škoda. Brez vsebine tega videa je škoda debate naprej, ker se pogovarjamo o veri. Tukaj pa mene zmanjka....
Odgovori so. Ampak pepčki niste zadovoljni z njimi. No v bistvu jih itak ne razumeteIn pa na koncu; če je bila zadeva tako obilno izolirana, zakaj potem taki odgovori na zahtevi po sproduciranju dokazov? Odgovori so namreč negativni.
Pa nam lahko obrazložiš. kako točno misliš da bi lahko PCT zaustavil širjenje virusa, če vemo da se cepljeni tudi lahko okužijo in širijo virus???Pa sam osebno podpiram striktno uvedbo PCT, kot je npr. v AT, DE in še kje, ker drugače se tega covid-19 sranja ne bomo še tako hitro rešili.
Dvomim, da imajo v Francijisprejete zakone v skladu z ustavo, mogoče US samo še ni odločilo, ali pa jih je Macron že podredil, da vedno odločijo njemu v prid.v Franciji in drugje so sprejeli zakone in imajo zakonsko podlago za uvedbo PCT. Na to tudi opozarja Prelesnikova, da mora biti zakonska podlaga, kakor je tudi omenjeno v uredbi EU 14. junija, da morajo za uporabo preverjanja covidnih potrdil, ne samo za prehod meje, imeti države pravno podlago.
Pri nas pa se že leto in pol vlada z odloki, ki na US lepo po vrsti padajo. Zakona pa ne upajo poslat v DZ, ker vedo da ne bo podpore in še v vsak zakon so nekaj drugega "podtaknili".
Če bi bili frajerji, bi se skupaj vsedli in spisali zakon, ki bi bil sprejet najmanj s 60 glasovi, ne pa sedaj krivijo vse druge za težave, sami pa nesposobni,.
In dovolj časa je bilo, da bi lahko bil PCT zakonsko uveljavljen, brez da sedaj razni gostinci , prireditelji to izkoriščajo, ker vedo, da po odloku jih nihče ne bo mogel kaznovati, saj bo odlok slej ali prej padel na US.
A se počutiš črn?PCT bi morali ukinit, ker je to novodobni apartheid
Islandija, Gibraltar, Izrael ?Krivulja sledi precepljenosti in spoštovanju vseh ukrepov. Če vprašaš tiste, ki mislijo da upravljajo z naravo.
Drugače pa si želim, da čim prej pridemo na špic 4 vala s to delto, zdaj ko smo še pretežno zunaj in smo še brez respiratornih bolezni.
Se lepo vidi na evropskem semaforju, kako delta lepo napreduje od Z proti V.
Glede slavne "izolacije virusa".Nadaljevanje oz. bolje povedano bolj jasno za kaj se gre (Peters je bil včeraj vseeno malo preveč korajžen).
Tukaj Dicks masira Kinga, sporočilo pa ostaja nespremenjeno ....
“I Wasn’t Successful, No I did Not Win The Court Case” Patrick King on Press For Truth!
DONATE ➜ https://pressfortruth.ca/donate/ PATREON ➜ https://www.patreon.com/PressForTruth SUBSCRIBESTAR ➜ https://www.subscribestar.com/pressfortruth Operation Save The Press (For Truth)! ➜ https://gogetfunding.com/operationsavethepress/ Patrick King has been trending on twitter due to a viral...www.bitchute.com
Jutri (danes ponoči ?) pa bodo menda objavljeni prepisi dogajanja na sodišču. Čakmo pa da vidimo....
Upam, da s cepljenjem proti gripi ne ponovijo lanske napake, kjer so v DSO tisti, ki so bili cepljeni proti gripi potem umirali zaradi covid. Jim je cepivo ravno primerno pokvarilo imunski sistem, da je covid potem bil usoden za njih ...Kdor se je cepil za kovid, se lahko - brezplačno - cepi še za gripo.
Pa ja ni cepljenje za gripo bolj varno kot za kovid?
p.s. cepivo za gripo vsako leto 'priredijo' virusi gripe. In g5