Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

jest5

Guru
18. avg 2007
26.089
-8.776
113
Ej ti zlata ribica. A se slučajno spomneš kakšen teden nazaj enega grafa, ki prikazuje precepljenost po starosti v UK?
Ne? No poišči si ga.
Sej jasno ti vseeno ne bo nič, ma vseeno si lahko parkrat pogledaš

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
V Italiji, kjer se trenutno nahajam (sever), se mask v notranjih prostorih striktno držijo. Nisem opazil nobenega darjana, ki namensko izziva. To je tudi več ali manj edini Covid pogoj, ki ga imajo.

Na ulici še vedno hodi okoli približno 20% maskiranih, več ali manj starejši. V gostilnah zunaj ali notri ni nobenih omejitev razen maske gor, dokler se ne vsedeš. Nobene razdalje, PCTjev ali kaj tretjega.

• Všeč mi je

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
V Italiji, kjer se trenutno nahajam (sever), se mask v notranjih prostorih striktno držijo. Nisem opazil nobenega darjana, ki namensko izziva. To je tudi več ali manj edini Covid pogoj, ki ga imajo.

Na ulici še vedno hodi okoli približno 20% maskiranih, več ali manj starejši. V gostilnah zunaj ali notri ni nobenih omejitev razen maske gor, dokler se ne vsedeš. Nobene razdalje, PCTjev ali kaj tretjega.
Seveda se lahko vtaknemo v neumnosti ukrepov, kjer 80 letni ata pri 33 stopinjah s Ffp2 masko umira na svežem zraku, potem se pa vsede h kosilu v zaprti prostor restavracije in sname masko, ampak taka so pač navodila in navade ljudi.

• Všeč mi je

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Seveda se lahko vtaknemo v neumnosti ukrepov, kjer 80 letni ata pri 33 stopinjah s Ffp2 masko umira na svežem zraku, potem se pa vsede h kosilu v zaprti prostor restavracije in sname masko, ampak taka so pač navodila in navade ljudi.
Če bi to res bila navodila, potem bi se jih držalo malo več kot 20% ljudi.
Gre za ofce, ki jim fašizem tako paše, da si ga sami nad sabo izvajajo.

• Všeč mi je

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Če bi to res bila navodila, potem bi se jih držalo malo več kot 20% ljudi.
Gre za ofce, ki jim fašizem tako paše, da si ga sami nad sabo izvajajo.
Napisal sem navodila (kot so maske notri) in navade ljudi (kar so maske zunaj). Ne vem pa kateri del tega spet nisi razumel, razen, da se vtakneš v vse.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
Napisal sem navodila (kot so maske notri) in navade ljudi (kar so maske zunaj). Ne vem pa kateri del tega spet nisi razumel, razen, da se vtakneš v vse.
Kaj si napisal, si sam preberi. Da gre za neumnost ukrepov, kjer 80 letnik zunaj nosi masko, je navadna laž. Gre za folk, ki jim paše fašizem samega sebe nad svojim telesom.

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Na četrti val ni več treba čakati, saj je ta že tukaj, je dejal direktor NIJZ Milan Krek in obenem pozval vse, ki odhajajo na dopust v tujino, naj se vrnejo do 15. avgusta. Pa tudi, da naj ne hodijo takoj po vrnitvi z dopustov k starejšim sorodnikom in se vsaj nekaj časa zadržujejo v izolaciji.

Ta je bolan.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113

Zakaj “orodje”, hitri testi pa ne na racun drzave?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Zakaj “orodje”, hitri testi pa ne na racun drzave?
Ali to pomeni, da telefoni oddajajo nekaj, česar ne vemo? :sprasujemse:

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Odličen opis trenutne situacije v svetu.

Ta dva dela sta mi najboljša.

Those who misinform, knowingly or not, latch on to Dissenters like parasites, so as to bolster their position and gain credibility. The Staunch Stakeholders of the Almighty Narrative love when this happens, because they use the Misinformers’ parasitic behavior to discredit the Dissenters. It’s the old guilt-by-association bit.
Scientific dissent is information, not misinformation. Right now we lack tech overlords and consistent, unbiased fact checkers who can successfully distinguish scientific dissent from misinformation, and that’s a problem.

• Všeč mi je