Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.246
7.046
113
Zanimivo, kako pri nas GSO molči, kar se tiče brezplačnega testiranja.

Kaj bodo naredili, ko bodo po 23.8. delavci potrebovali PCT pogoje, testi pa ne bodo več free?

al sem zdaj vsem gladko jebe, pa uživajo v lepi naši?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.246
7.046
113

Ofenziva na celi črti.

Drži se svoboden narod, čeprav to že dolgo nisi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113

Kaj bodo naredili, ko bodo po 23.8. delavci potrebovali PCT pogoje, testi pa ne bodo več free?

pomoje so to samo groznje. zato so pa vsi tako tiho. zdele so zaceli novo kampanijo, jumbo plakati, reklame po radiu, nagovarjanje pomembnezev in seveda groznje, ker vlada pac ne more iz svoje koze.

kaksna pa naj bi bila cena testa?

al bomo sli pa sledeh uk...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.181
3.643
113
Marlbor

Janša pač ne zmore ene stvari speljati brez groženj in žaljenja drugih. Brezplačni testi ne bodo ukinjeni. Anticepilec, ki ne bo imel dostopa do brezplačnega testa, bo pa zagotovo raje v nekajtedenski bolniški zaradi bolečin v križu, namesto da si teste plačuje.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.246
7.046
113
Bojim se, da se bodo počasi ljudje vdali. Poglej kak porast cepljenje je nastal, ko so prvič zagrozili.

Ljudje so že čisto psihično na tleh in vedno več se jih vda v usodo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.822
647
113
  • Všeč mi je
Reactions: darjan

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Bojim se, da se bodo počasi ljudje vdali. Poglej kak porast cepljenje je nastal, ko so prvič zagrozili.

Ljudje so že čisto psihično na tleh in vedno več se jih vda v usodo.

ampak pocasi zmanjkuje tud teh. pac nek procent bo ostal necpeljenjih. verjetno vec kot 20%, ampak vlada se bo mogla zadovoljit s tem. in se tudi bo, ker ni vec evrckov za razne lockdowne.

glede cen testov - ko (ce) bojo postala placljiva, bo trg poskrbel za nizjo ceno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.246
7.046
113
Res je ja, ampak lahko pa tu vlada spet naredi rez in reče, da veljajo samo testi opravljeni iz strani "certificiranega" osebja, kar pa bo pomenilo samo kakšne zdr. delavce kar bo prevesilo tehtnico na stran vlade, ker bo tako lahko posredno določila ceno testov.

Komaj že čakam zimo, da vidimo to famozno delto in trupla na ulicah zaradi prehlada.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.246
7.046
113
Starim je vseeno, ti lahko gredo preko meje brez PCT, je pač doma v karanteni, boli ga đoko.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
haha:

sem glih prejle slišal po radiu ja...

kakšnega mačka v žaklju so jim prodali... ni kej, očitno so vsi zblojeni.

Avstrijci - me zanima, kakšno presenečenje oni skrivajo.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam vseeno moreš priznat, da je malo čudno, da samo neke dogodke reklamirajo. zdravja pa nič.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.621
1.086
113
sam vseeno moreš priznat, da je malo čudno, da samo neke dogodke reklamirajo. zdravja pa nič.
Kampanja je IMHO itak samo zato, da je nekdo pobral denar za plakate, tiskanje, PR storitve itd, ter da so na vladi lahko dali kljukico zraven postavke "promocija cepljenja". Vsebina je zato popolnoma nepomembna in ni čudno, da je slabo narejena.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur