Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Ti pa si as, resno. Bitenc je simbol za vse, ki mastno služijo s testi. Tko da če ne nosiš denarja Bitencu, ga pa komu drugemu.
In to ne svojega....
Povej stroki naj nehajo komplicirat in naj odprejo drzavo kot bodo to naredili v UK in Nemciji, pa je problem resen.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
To protect you from COVID-19, France decided to not let you go to the hospital without a health pass (vaccine). Anyone on this planet still thinks Covid is about health?

8uhsx27jtxa71.jpg

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ja ne vem...nekaj se izmisli da so vas imeli zvezane zaprte kot pse in vam grozili z inekcijo... v stilu RTV SLO

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.234
7.039
113

Jodlarji prvi v eu?
Ocitajo mu da ogroza otroke ki niso cepljeni, a deci delta povzroci prehlad.
Kdo je tu nor?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.234
7.039
113
Bravo!

Zakaj sprememba smeri koronapolitike? Kancler meni, da so rizične skupine zaščitene s cepivi, otroci pa okužbo praviloma prebolijo brez hujših zapletov. In še – odrasli, ki zdaj, ko je cepiv dovolj, niso cepljeni, bodo sami nosili posledice svojih odločitev.

kurz ima jajca. In zgleda tudi kmecko logiko.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.234
7.039
113
Opa, pa še to:

Prav tako bi Kurz spremenil način obravnave koronaštevilk. Tako poudarek ne bo več na številu okužb, temveč na številu hospitalizacij, torej obremenitvi bolnišnic. Tudi Nemčija že prehaja na nove parametre, ko gre za ocenjevanje koronastanja v državi.

Kurz je dec?

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Ja ja misli si, če te bo pa stisnilo pa ti bo zdravstvena zavarivalnica dala samo aspirinček.

Ker to se je že zgodilo kajne?

Nekatere vas je Janez konkretno opral. Pri 7500+ posteljah v bolnišnicah, je bilo na višku zasedenih 1500 za kovid (veliko od teh, bi zasedalo posteljo tudi zaradi katerega od predhodnih zdravstvenih problemov). Ker smo "ohranjali" zdravstvo pri življenju, je samo v npr. UKC Maribor odpadlo čez 90.000 pregledov, kje so še vse ostale bolnišnice. Aja, so pa imeli z cca 30% manj dela, zdravstveni delavci 65% večjo plačo.

#reševalismoživljenja in #janezdela

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Dve igralki iz iste ekipe kolapsirali na tekmi. Seveda v novici nobene informacije, da sta bili nedavno cepljeni z eksperimentalnimi cepivi.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.443
113

Naš pevec Dadi Daz žaluje, saj je z danes na jutri izgubil svojo ljubo sestro Nino. Prebolela je koronavirusno bolezen, nato pa imela težave z dihanjem. Po dobrem mesecu pa nenadoma umrla. Cepljenja ni bila.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.234
7.039
113

'Vsi računajo, da se bo cepil nekdo drug'​

Ne bi rekel, vsi računajo, da bodo pač prehlad preboleli brez problema in zato ne vidijo razloga za cepljenje. Plus zavajanje vlade in pretiravanje z ukrepi so pri ljudeh dosegli odpor.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune

'Vsi računajo, da se bo cepil nekdo drug'​

Ne bi rekel, vsi računajo, da bodo pač prehlad preboleli brez problema in zato ne vidijo razloga za cepljenje. Plus zavajanje vlade in pretiravanje z ukrepi so pri ljudeh dosegli odpor.

Točno to. Me resnično zanima, koliko od 100+ pozitivnih maturantov, je imelo simptome hujše od prehlada.

Za ene 3 ali 4 vemo, da so skorajda umrli.............od želje po žuru in so pičili direkt na Hrvaško...........verjetno so jih intubirane peljali direkt v Zrče...........

Za povprečno zdravo populacijo pod 50, korona ni zdravstvena težava. Ostali pa imajo na voljo cepivo.

Če pogledamo Avstrijo, Anglijo, pa še koga kateri bo verjetno sledil novi doktrini boja proti koroni, se mi prvič po dolgem času zdi, da bo znala zmagati zdrava kmečka pamet.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Ytbnd in jendomen