Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Torej te lahko naslednjič, ko prideš v mojo trgovino brez maske na gobcu, mirno usekam čez gobec in te zbrcam čez vrata?
Lahko. Imam celo boljšo idejo; povej katera cenjena trgovina je to pa se ji ognem v velikem loku. Brez stresa zate in zame. Nekje je treba začet selekcijo. Zobarja že vem katerega se bom ogibal....

Memgrede; še vedno me fascinira dejstvo, da je večino vas gorečih zagovornikov ukrepov, cepljenja s poskusnim cepivom in veselih vseh novih pogruntavščin evgenikov fasala čast tele bolezni (tukaj na alterju seveda). Večino nas, ki nam dol maha za ukrepe ( se jih pa pač držimo, minus seveda navdušenje nad poskusnim cepljenjem in veselje nad pogruntavščinami evgenikov) pa smo .... zdravi!!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Bolj, ko človek komplicira, slabše je. Pretirana higiena/sterilnost vodi v pogubo. Zato so otroci iz vasi bolj zdravi, kot mestni, ki se jih drži v mehurčku, vaški otroci pa veselo mlatijo po blatu.

Me pa kr preleti srh, ko pomislim, da se bo zdaj šlo v sterilnost okolja in v prihodnosti, ko bo kak nov prehlad, več ne bo nihče odporen in svet bo šel v lockdown, dokler ne bo farmaCorp naredila cepiva, vse pocepila, šele potem pa bodo lahko šli iz kubikov.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.822
647
113
Ta tema je neverjeten prikaz tega, kam potujemo kot civilizacija. Troli začnejo, mini manjšina vsevednih teoretikov pa z neumornim trudom dokonča. Tisti, ki pa dejansko imajo nekaj pojma, pa slej kot prej omagajo in se umaknejo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
No, ne pozabit, da je tudi privat sektor imel, mislim da lani maja/junija, tisti obvezni dodatek 200 eur mesečno, če smo bili v pisarnah.
ampak to so hitro skinli, JS pa je do še pred 1 meseca, lepo cuzal dodatke.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.982
6.158
113
Darjan veš kje je problem.
Definicija zdravega človeka.
Kako veš da si to ti?
Kaj pa če nisi!?
Imamo primere ko človek z tono tablet zasmrka. Atlet pa gre pod rušo..

Sedaj pa žrebaj kam spadaš.
Neboš ga prepričal, ona samo tupi zdravi ljudje, zdravi ljudje, in tako do onemoglosti. Več ne premore. Ne pozna širše slike, premalo je v stiku z ljudmi.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
No, ne pozabit, da je tudi privat sektor imel, mislim da lani maja/junija, tisti obvezni dodatek 200 eur mesečno, če smo bili v pisarnah.
ampak to so hitro skinli, JS pa je do še pred 1 meseca, lepo cuzal dodatke.

Imam previsoko plačo.....Jaz sem tisti ki ga z vseh strani "cuzajo" ko je treba plačat. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
A niso bili prvo dodatki vsem, potem pa so nekaj začeli bluzit o povprečni plači da so na tak način znižali?

Čudovito, kam to vse gre...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.822
647
113

Jeseni 2021 že v akciji.

To je prava nevarnost, ne pa cepiva.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Lahko. Imam celo boljšo idejo; povej katera cenjena trgovina je to pa se ji ognem v velikem loku. Brez stresa zate in zame. Nekje je treba začet selekcijo. Zobarja že vem katerega se bom ogibal....

Memgrede; še vedno me fascinira dejstvo, da je večino vas gorečih zagovornikov ukrepov, cepljenja s poskusnim cepivom in veselih vseh novih pogruntavščin evgenikov fasala čast tele bolezni (tukaj na alterju seveda). Večino nas, ki nam dol maha za ukrepe ( se jih pa pač držimo, minus seveda navdušenje nad poskusnim cepljenjem in veselje nad pogruntavščinami evgenikov) pa smo .... zdravi!!
Kakšnih zagovornikov ukrepov? Darjan je povedal, da uživa, ko gre v trgovino, kjer so maske označene na vhodu, brez maske. Tip je bolan v glavo. Ti pač ne greš noter. Odlično. In nima noben problemov. Ta bolnik pa uživa v tem, da uboge delavke provocira in jim otežuje delo, ker KAZNI NE BO DOBIL. Bolnik.
Sicer mi pa povej, kje jaz zagovarja, cepivo in ne vem kake ukrepe.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113

Torej, kot že 100x napisano, samo preprečuje hujši potek bolezni. Zakaj bi se torej mladi cepili?

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Že pri alfa rzličici je naš zdravstveni sistem zdržal, pa so ga takrat DSOji napolnici. Sedaj so DSOji precepljeni, delta pa je 50x manj smrtonosna.

Kdo bo polnil bolnice?

PS, edino če bodo vsakega, ki bo malce smrkal, dali v posteljo.

• Všeč mi je