Torej te lahko naslednjič, ko prideš v mojo trgovino brez maske na gobcu, mirno usekam čez gobec in te zbrcam čez vrata?
Seveda, tvoja lastnina, tvoja pravila. Saj tudi če pridem k tebi domov, na ženo, me boš verjetno enako zbrcal?
Torej te lahko naslednjič, ko prideš v mojo trgovino brez maske na gobcu, mirno usekam čez gobec in te zbrcam čez vrata?
Lahko. Imam celo boljšo idejo; povej katera cenjena trgovina je to pa se ji ognem v velikem loku. Brez stresa zate in zame. Nekje je treba začet selekcijo. Zobarja že vem katerega se bom ogibal....Torej te lahko naslednjič, ko prideš v mojo trgovino brez maske na gobcu, mirno usekam čez gobec in te zbrcam čez vrata?
Pomoje bi marsikdo z veseljem prejemal bogate kovid dodatke, kot jih je še do nedavnega.
Neboš ga prepričal, ona samo tupi zdravi ljudje, zdravi ljudje, in tako do onemoglosti. Več ne premore. Ne pozna širše slike, premalo je v stiku z ljudmi.Darjan veš kje je problem.
Definicija zdravega človeka.
Kako veš da si to ti?
Kaj pa če nisi!?
Imamo primere ko človek z tono tablet zasmrka. Atlet pa gre pod rušo..
Sedaj pa žrebaj kam spadaš.
No, ne pozabit, da je tudi privat sektor imel, mislim da lani maja/junija, tisti obvezni dodatek 200 eur mesečno, če smo bili v pisarnah.
ampak to so hitro skinli, JS pa je do še pred 1 meseca, lepo cuzal dodatke.
Novela zakona o nalezljivih boleznih vladni izgovor za še več nadzora in omejitev? | 24ur.com
Novela zakona o nalezljivih boleznih (upravičeno) razburja. Medtem ko je njen namen, da se z njo uresniči odločba ustavnega sodišča, ki je nekatere dele zakona, povezane z ukrepi ob epidemiji, razglasilo za neustavne, pa opozicija opozarja, da novela vladi omogoča preširoka pooblastila pri...www.24ur.com
Jeseni 2021 že v akciji.
Kakšnih zagovornikov ukrepov? Darjan je povedal, da uživa, ko gre v trgovino, kjer so maske označene na vhodu, brez maske. Tip je bolan v glavo. Ti pač ne greš noter. Odlično. In nima noben problemov. Ta bolnik pa uživa v tem, da uboge delavke provocira in jim otežuje delo, ker KAZNI NE BO DOBIL. Bolnik.Lahko. Imam celo boljšo idejo; povej katera cenjena trgovina je to pa se ji ognem v velikem loku. Brez stresa zate in zame. Nekje je treba začet selekcijo. Zobarja že vem katerega se bom ogibal....
Memgrede; še vedno me fascinira dejstvo, da je večino vas gorečih zagovornikov ukrepov, cepljenja s poskusnim cepivom in veselih vseh novih pogruntavščin evgenikov fasala čast tele bolezni (tukaj na alterju seveda). Večino nas, ki nam dol maha za ukrepe ( se jih pa pač držimo, minus seveda navdušenje nad poskusnim cepljenjem in veselje nad pogruntavščinami evgenikov) pa smo .... zdravi!!