V LJ so ta teden cepili z AZ.
To mi je še vedno čudno glede na to, da ga kao primanjkuje, za drugi odmerek pa sploh ne vedo, če bo kdaj.Mlajši so vsi kasirali AZ.
To mi je še vedno čudno glede na to, da ga kao primanjkuje, za drugi odmerek pa sploh ne vedo, če bo kdaj.
No, jaz še vedno čakam na poziv, če bo sploh kdaj prišel.poznam 4 cepljene z AZ ta teden, vsi mlajši. Vse konkretno boli roka kamor so jih špiknl, dva vročina, en mrzlica, en pa praktično nič drugega.
mati s pfizerjem 2 odmerka brez enga simptoma.
Mlajši so vsi kasirali AZ.
Koordinacija cepljenja, kjer bos ostal brez drugega odmerka oz bos mogoce prisel na vrsto po poletju. Nobena tuja drzava ne priznava samo ene doze AZ za prost prehod meje.To mi je še vedno čudno glede na to, da ga kao primanjkuje, za drugi odmerek pa sploh ne vedo, če bo kdaj.
Predvsem mlajše ženske, čeprav bi rad videl dejanski procent in primerjavo z ostalimi cepivi. Namreč po podatkih katere sem našel AZ sploh ne izstopa, ampak so vsi tam tam, procent pa je tako nizek, da ni omembe vreden glede na količine cepljenih.UK vaccination committee says under-40s should opt for alternative to blood clot-linked AstraZeneca… unless it causes ‘delays’
The UK’s Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) has advised that under-40s be vaccinated with an alternative to the AstraZeneca Covid-19 jab due to cases of blood clotting – but only if doing so causes no “delays".www.rt.com
Se odpira vprašanje kaj se zgodi, če ne greš na cepljenje ko te pokličejo. Ali se lahko še enkrat prijaviš in upaš na drugo cepivo ali boš padel na dno vrste ali se sploh ne boš mogel še enkrat prijavit...Koordinacija cepljenja, kjer bos ostal brez drugega odmerka oz bos mogoce prisel na vrsto po poletju. Nobena tuja drzava ne priznava samo ene doze AZ za prost prehod meje.
Za resno primerjavo bi moral imeti 4 skupine,poznam 4 cepljene z AZ ta teden, vsi mlajši. Vse konkretno boli roka kamor so jih špiknl, dva vročina, en mrzlica, en pa praktično nič drugega.
mati s pfizerjem 2 odmerka brez enga simptoma.
Pusti ti to, kaj piše. Štirikrat sem se odjavil v aplikaciji Gospodar zdravja, preden sem nehal dobivati SMS-e s pozivi.Če se odjaviš se moraš še enkrat prijavit, tako piše v SMS u ki sem ga dobil
Vceraj cepljena sodelavka mlajsa okol 35.... Danes zjutraj padla skupaj za par sekund in trese jo ze cel dan.... Isto ceplena z AZ