Mi smo ga začeli zgleda uporabljati že Feburarja.Slovaška je začela uporabljati Ivermectin konec februarja:
Slovakia COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Slovakia Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Češka je začela uporabljati Ivermectin sredi marca:
Czech Republic (Czechia) COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Czech Republic (Czechia) Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Mehika je začela uporabljati Ivermectin konec januarja:
Mexico COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Mexico Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Če bi imeli sistem 101010 bi bili skoraj vedno na nuliBom na tvoj način odgovoril. Če ne bi imeli protestov bi imeli sedaj ca 300 okuženih.
A nisi to že enkrat prilimal ?Prepovedano zdravilo
Zdravilo ivermektin uspešno preprečuje okužbo z virusom sars-cov-2, poročajo zdravniki iz številnih držav. Zakaj ni dovoljeno?www.delo.si
Objava v ISIS:A nisi to že enkrat prilimal ?
Prosto po spominu, enkrat iz ISIS-a ampak identičen tekst.
No vidiš, pri takšnih tematikah je to pogosta zadeva (in točka pri kateri gre pri meni dotična tematika na ŠIT LISTO). Gre pravzaprav za en tekst, ki potem cirkulira naokoli in se reciklira in dobi nepozorni opazovalec občutek, da obstaja veliko virov, da je zadeva obsežna (in nikakor ne naključna), pravzarav gre pa za en podatek.
Pa let nazaj sem moral narediti eno oceno (in sem bil prisiljen da se poglobim), kako pravaprav stojijo stvari glede xyz (ena tematika, o kateri ne bomo poimensko), na prvi pogled ogromna zadeva (ogromno različnih virov) , na koncu se je vse zreduciralo na en samcat vir (in en kup primerov, ko so reklamo v slovenskih medijih objavljali kot avtorski tekst).
Če bi pa imeli lokale zaprte, bi jih imeli pa 100 minusa - torej še na zalogo.Če bi obsodili dijake, pa 50.