No tko daleč pa nebi šel. Hojs je popolnoma druga kategorija.Resno je to počel? Podoben bolnik kot Hojs potemtakem, čisto zgubljen stik z realnostjo.
No tko daleč pa nebi šel. Hojs je popolnoma druga kategorija.Resno je to počel? Podoben bolnik kot Hojs potemtakem, čisto zgubljen stik z realnostjo.
In danes, smo spet na stališču, da je virus bolj nalezljiv in tudi manj smrtonosen.Bom naredil precej konkreten povzetek.
- na začetku so govorili da je bolj bolj nalezljiv in tudi manj smrtonosen
- ko se je sev širil (in so posledično bili na voljo bolj relevantni podatki) je veljalo da je ta sev bolj nalezljiv in podobno smrtonosen.
Kaj pa pomeni bolj nalezljiv in podobno smrtonosen. Relativno gledano je smrtnost enaka (proporcionalno isti delež od okuženih bo umrl), asbolutno pa je smrtnost večja (ker se več ljudi okuži, jih bo tudi več umrlo).
Po potrebi se je pa te objektivne podatke interpretiralo (prodajalo) v skladu s prodajalcem agende.
ne, danes smo na stališču da je sev bolj nalezljiv in primerljivo smrtonosenIn danes, smo spet na stališču, da je virus bolj nalezljiv in tudi manj smrtonosen.
Pravi mojster se oglaša glede pavšalnih sklepanj.To je seveda samo pavšalno sklepanje, ki ne more biti strokovno mnenje. To je na nivoju gostilniške debate. In da na podlagi tega zapreš državo in šole, je pa višek.
Zanimiva je naša "strategija" cepljenja."Kot sporoča srbski zdravstveni minister, je na intenzivnih oddelkih 99 odstotkov tistih, ki se niso cepili"
Zanimivo. A pri nas je bil objavljen podatek kakšen je procent cepljenih v bolnišnicah.
Jp, sem parkrat izpostavil, pa mi je bilo receno, da tako pravim samo zato, ker nisem med priviligiranimi.To, da se cepljeni in preboleli prosto brez testov gibajo po svetu je napaka.
Jp, sem parkrat izpostavil, pa mi je bilo receno, da tako pravim samo zato, ker nisem med priviligiranimi.
V mislih sem imel prehod meja brez testov in ostale dejavnosti, ki so jih delezni cepljeni in preboleli, ne da bi se jim bilo potrebno pri tem testirati.Kdo pa se lahko, če sploh kdo, giba prosto?
Al je vseeno a si prebolel, se cepil, naredil test(e), pa še vedno moraš ždet doma?
Vsak z diplomatskim potnim listom.Kdo pa se lahko, če sploh kdo, giba prosto?
Al je vseeno a si prebolel, se cepil, naredil test(e), pa še vedno moraš ždet doma?
Ali potem predlagaš da testiramo vse še n let?V mislih sem imel prehod meja brez testov in ostale dejavnosti, ki so jih delezni cepljeni in preboleli, ne da bi se jim bilo potrebno pri tem testirati.
Dokler hospitalizacije in ICU ne padejo na nek sprejemljiv nivo. Stevilo okuzb bo postalo nepomembno, ce bomo okuzbe prebolelevali na blag nacin (recimo kot gripo ali prehlad).Ali potem predlagaš da testiramo vse še n let?
Ne za vse, za veliko veliko večino paSaj tako se ze zdaj preboleva…
Tvoje mnenje mi res veliko pomeni.Ko bereš ynosa od preštevanja smrkajočih po kampu, mimo preštevanja otrok brez mask na otroškem igrišču, do spuki filinga brez maske na prostem, ti je lohk jasno, da ga trese ob prebiranju apokalipse v Indiji. Vsakič, ko mu spustiš, da piše neumnosti se odzove ko mali otrok brez lizike. V tem smislu ima darjan pri meni mnogo več spoštovanja, pa sem mu večkrat napisal, da je butast, sam nekak se ne odzove s pobiranjem igračk.
Toliko o prostovljnem cepljenju.Nemški obveščevalci bodo nadzirali zanikovalce virusa | 24ur.com
Nemška obveščevalna služba je sporočila, da bo nadzirala člane vse agresivnejšega gibanja, ki zanika obstoj novega koronavirusa, saj da predstavljajo tveganje in spodkopavajo državo. Gibanje, ki so ga sprva podžigale številne teorije zarote, je najprej nasprotovalo maskam in higienskim ukrepom...www.24ur.com
Kam vse tava ta svet zaradi prehlada?