Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ŠOKANTNO: bolnišnica Jesenice bo ob prenovi del bolnikov preselila v kontejnerje: :cool:

eh prevelik šok ne bo, imajo vse potrebno tam...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
tako je... mogoce pridejo celo wuhanci svetovat... zdej bojo mel velik izkusenj...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.547
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Majhen fantek je našel odvrženo oljno svetilko. Zdrgnil jo je in prikazal se je duh. "Fantek, ker si me rešil, dobiš dve želji, izreči"

Fantek, naiven, mlad, patriot : "Da bi moje mesto postalo slavno na celem svetu"
"OK, druga želja"
"Sedaj so Novoletne počitnice, želim si, da bi trajale dalj časa, da mi ne bi bilo treba v šolo"
"OK, zgodilo se bo"

Duh je izpolnil želje in odšel, fantek, majhen Kitajček iz Wuhana, pa je ostal.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
So kakšni podatki pri koliko bolnikih je situacija resna? Na sliki je oni zdravnik, ki je zdravil prve bolnike. Ne izgleda ravno star čez 60 let in s slabim imunskim sistemom, pa je vseeno na aparatih.

Če je v državi 10 bolnih, se jih še da takole intenzivno zdraviti, če jih bo pa nekaj tisoč, bo pa zmanjkalo opreme in potem smrtnost ne bo 2%.

epscfqueaacb5x.jpg

Tale zdravnik naj bi umrl.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
Zaradi MRSE jih v sloveniji velikooo ume samo se o ne govori ker se ne sme.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
Nisi bral nobene statistike? Jasno piše koliko jih umre zaradi MRSE. Zdravniki to radi povejo - v ozadju razlog je namreč prekomerna uporaba zdravil.
Večina se jih pa okuži v bolnišnicah.

Ne nisem, mi jo pa lahko prilepiš če jo imaš. Še nikjer nisem zasledil koliko jih umre zaradi MRSE je pa re da se veliko piše o okužbah. ker bolnišnična okužba sploh MRSA ni nič drugega kot malomarnost pri delu z bolniki. Ampak s tem se nihče več ne ubada. Imam tri v bližnjem sorodstu ki delajo v UKC in to redno poslušam. Včasih je bila cela pa nika če kso koga našli danes se jim po doače "jebe".

edit: Zaskrbljujoč podatek če bo dko na intenzivni
"Delež bolnikovz najmanj eno bolnišnično okužbo je bil najvišji v enotah za intenzivno zdravljenje (35,7 %). "