CORONA VIRUS e VITAMINA D Mensagem urgente do Dr. CICERO COIMBRA sobre a epidemia (ENGLISH SUB)
komunisticni nadzor informacij v vsem svojem sijaju...
Zdravnik v Vuhanu opozoril na virus, a so ga oblasti utišale | 24ur.com
Kitajske oblasti so priznale, da se niso najbolje spopadle z izbruhom novega koronavirusa, potem ko so bile deležne kritik, da so dlje časa prikrivale dogajanje v Vuhanu. Medtem se je oglasil 34-letni kitajski zdravnik, ki je želel ljudi opozoriti na nov virus, a so ga oblasti utišale in začasno...www.24ur.com
Ne me jebat, se uresničuje sarkazem kot sem spresaval če z AE lahko dobim CoronoLani je v Sloveniji zaradi navadne gripe umrlo 160 ljudi, na svetu pa pol milijona. Pa glej hudiča, nobene panike in barvastih zemljevidov. Izkoristili virus, da Kitajski gospodarsko čim bolj škodijo. Po novem so zaustavljene vse poštne pošiljke na Kitajsko in iz nje.
Sem, obstaja pa opcija, da mi vseeno ni jasno... razumem, da mi zdaj ne moremo tja poslat, ker ni letov, OD tam sem pa bo zamujalo...ampak menda prislo.Nisi prebral, kajne?
nisi prebral a ne...tisti ki so v tranzitu (od decembra) bodo zamujale, ostalega še pa en cajt ne boš dobil. jaz čkam že nekaj več kot mesec...pol pa kihnem pa je.Sem, obstaja pa opcija, da mi vseeno ni jasno... razumem, da mi zdaj ne moremo tja poslat, ker ni letov, OD tam sem pa bo zamujalo...ampak menda prislo.