glede na to da si sam večino napovedi mem butnil tudi neki ne prispevaš.Nehi trolat, ker ne prispevaš k debati.
Število hospitalizacij je padlo za 3% in sicer na 500, se je pa povišalo število ICU na 112, za 10%
glede na to da si sam večino napovedi mem butnil tudi neki ne prispevaš.Nehi trolat, ker ne prispevaš k debati.
Število hospitalizacij je padlo za 3% in sicer na 500, se je pa povišalo število ICU na 112, za 10%
To seveda ne drži. Tole s tretjim valom pa je šlo izven mojih napovedi. Ostalo sem imel več ali manj prav.glede na to da si sam večino napovedi mem butnil tudi neki ne prispevaš.
v takem primeru mislim da če boš nehal spamat v vseh covid temah bo več kot dovolj.
Zmenjeno. Posledično od tebe pričakujem isto, če se bo moja napoved uresničila.
Za enkrat pa nam tudi okužbe še vedno padajo. In to konkretno. Včeraj 770, prejšnji četrtek 883.
Zaprti bomo (razen prebolelih in cepljenih) vsaj do po majskih praznikih.pa daj za malo veselja kakšno drzno napoved
Gor si pisal da verjetno ti ki so že preboleli in cepljeni niso verjetno niso odpirni na angleško...Ok, ampak v tem primeru - zakaj smo šli par mesecev z okužbami dol kljub odpiranju?
Če to je posledica angleškega seva, ki je bolj nalezljiv, potem se je tudi premaknila točka čredne imunosti in sicer iz 60% na recimo 80%.
Auschwitz, ti rečem.S tem imam v mislih stanje, kot ga bomo imeli z jutrišnjim dnem.
Sak to že vsi vemo. Dobri smo vsaj do začetka maja .kaj to pomeni da ne bo spet ceu kup izgovorov?
najbrž bo zate "zaprti vsaj do po majskih praznikih" že to da bo maska potrebna v štacuni.
si pa čist kontra obrnu. od tega da 3 vala ne bo (kljub dejstvu da si takrat že vedel za ang. sev na katerega sedaj vališ krivdo) do tega da bo sedaj cel mesc lockdown v skoraj najhujši (oz če ne smemo čez mejo mogoče najhujši) obliki do sedaj.S tem imam v mislih stanje, kot ga bomo imeli z jutrišnjim dnem.
Bi rekel, da z okužbami ja, vendar ne v takem obsegu, ker določen nivo zaščite prebolelost z originalnim sevom in cepljenje vseeno nekaj pomaga. Tudi graf naraščanja okužb ni tako strm, kot je bil jeseni.Gor si pisal da verjetno ti ki so že preboleli in cepljeni niso verjetno niso odpirni na angleško...
Torej gremo iz začetka?
Ja lej, dobro je kazalo. 3 mesece se je slika izboljševala. Upal sem, da angleški sev ne bo imel tako velikega vpliva, pa ga, očitno ima. jest5 je imel prav, pa še datum je zadel.si pa čist kontra obrnu. od tega da 3 vala ne bo (kljub dejstvu da si takrat že vedel za ang. sev na katerega sedaj vališ krivdo) do tega da bo sedaj cel mesc lockdown v skoraj najhujši (oz če ne smemo čez mejo mogoče najhujši) obliki do sedaj.
kaj je botrovalo temu zasuku?
Ne, stroka in vlada gledajo še ostale podatke, ki skupaj dajo celotno sliko (tudi to),
Ma on jih buta mim vsaj zastonj, IJS je za to plačan......glede na to da si sam večino napovedi mem butnil tudi neki ne prispevaš.
ne zdej v depro pa čist črnogledo čeprav se nobemu res ne da več.Ja lej, dobro je kazalo. 3 mesece se je slika izboljševala. Upal sem, da angleški sev ne bo imel tako velikega vpliva, pa ga, očitno ima. jest5 je imel prav, pa še datum je zadel.
Misliš, da nisem slabe volje? Ne samo zaradi tega, ker se ni uresničil moj scenarij (ker sem upal na najboljše), ampak tudi zaradi tega, ker ni videti enega pozitivnega konca, še posebej s tako slabo sliko, ki jo imamo s cepljenjem?
Pismu, da potrebujemo nekaj pozitivnega po tem usranem letu.
Ja lej, dobro je kazalo. 3 mesece se je slika izboljševala. Upal sem, da angleški sev ne bo imel tako velikega vpliva, pa ga, očitno ima. jest5 je imel prav, pa še datum je zadel.
Misliš, da nisem slabe volje? Ne samo zaradi tega, ker se ni uresničil moj scenarij (ker sem upal na najboljše), ampak tudi zaradi tega, ker ni videti enega pozitivnega konca, še posebej s tako slabo sliko, ki jo imamo s cepljenjem?
Pismu, da potrebujemo nekaj pozitivnega po tem usranem letu.