Avtor teme si ti in začel si jo v stilu... PanikaaaaaaaVažn da ste vzdihovali ko so netopiržerci bolnico sestavili v 10 dneh
Ja pa a ne vidiš razlike med nami in ostalimi tam od 5. januarja dalje?Okolica SLO - zanimivo dogajanje. Upam, da se mi ne bomo pridružili zabavi.
Glavni Alter epidemiologi, kaj pravijo površine pod krivuljo, kaj pravijo podatki o prekuženosti, .... kako so ključni naslednji 14 dnevi.
Kot zanimivost, 7-dnevno povprečje okužbe je skoraj identično v Slo in IT (v Slo celo za odtenek slabše), je pa res da so trendi RES drugačni (kar je jasno bolj relevantno).
Poglej priponko 43510
Poglej priponko 43509
A tole naj bi bila alternativa trenutnemu stanju?Florida je odprta od 09/2020.
Začuda nikjer ni gore trupel po ulicah.
A tko ko v bosni smo se prekuzili?
Ne pozabi, takrat je bila druga vlada. Sedaj je vse okAvtor teme si ti in začel si jo v stilu... Panikaaaaaaa
Kako pa je v Bosni?
Število okuženih ni sorazmerno s številom testov.Število okuženih ni merodajen podatek, ker je soramezno s števili testov.
Hospitalizacije so važne in pri nas pada.
Sorazmeren je, ni pa vedno ta % enak.
"lani" se je pač testiralo bolane in smo zato bili pri 20%+, zdaj pa se že bolj premika množica testiranje "vse tudi zdrave". K slednjemu so pripomogli tudi hitri testi.
Sem siguren, če bi imeli en dan 50k PCR testo, da bi bilo okuženih 8000. Ker virus pač kroži, čeprav je zdaj že tudi tak letni čas, ko jakost tega že "naravno" pada.
Zmenjeno. Posledično od tebe pričakujem isto, če se bo moja napoved uresničila.v takem primeru mislim da če boš nehal spamat v vseh covid temah bo več kot dovolj.