Svojo plačo je tudi nakazala staršem ?V šoli od hčere (2. razred) se močno pozna, kdo se je ukvarjal z otroci pri šoli od doma, kdo pa ne. Ker učiteljica je predala vse na starše, pisna navodila kaj kje kako, brez nekih klicev, video razlag itd... In si se dejansko moral angažirati in razložiti otroku in ga naučiti. Včasih je bilo časa več, včasih manj, doma smo si razdelili po predmetih. Jaz matematiko, žena slovenščino, ostalo mešano.
Zdaj so pisali pisni test matematika. Tamala je imela vse prav, se mi je zdelo nekako logično sej sva to se učila. Je pa rekla, da je bilo precej sošolcev, ki so imeli skoraj vse narobe, pa veliko takšnih, ki so imeli pol testa narobe, zelo malo takšnih, ki so imeli vse prav.
Strokovna skupina je samo potemkinova vas, o vsem odloča grasuplejski obramboslovec..Jp, padlo iz vcerajsnjih 485.
Hocem na TV Logarjevo, da nam razlozi, katera strokovna skupina je bila za podaljsanje policijske ure in to v obstojcem casovnem intervalu in s cem je to utemeljila.
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=https://steigan.no/2021/03/myndighetene-har-gjort-en-stor-feilvurdering/
Quarantines with quarantine can have the unintended consequence that mutations become more virulent and therefore result in increased mortality. In countries without closures or other measures, it is likely that the least virulent mutations will dominate, as patients with only mild symptoms go to work or school and infect others, who also do not become very ill.It has been known for many years that the virus mutates. The mutations that most easily infect others will eventually dominate the population. This is elementary Darwinian knowledge and has been known for a long time.
Two factors that affect the incidence of mutations are how easily they are transmitted to others and virulence (how sick patients become). Shut-offs and other non-pharmacological interventions such as hand hygiene, social distance and sanitary napkins can affect these factors.
Okolica SLO - zanimivo dogajanje. Upam, da se mi ne bomo pridružili zabavi.
V nasprotju s Potrcom sem ze spomladi napovedal, da bomo imeli jeseni štalo. In imel sem prav.upam da maš prav.
Ocitno smo nekateri Chuck Norrisi in se ne moremo okuziti. MI okuzimo SARS-COV2 virusA zato ker še nisi bil okužen?
A je bila lanska Krekova napoved o 90.000 mrtvih do konca leta kaj bolj točna?upam da maš prav.
Se moram ponavljat? Pri nas tretjega vala ne bo.
1. Dal sem bom prebičatiKaj bos naredil ce bo? In zakaj mislis, da ga ravno v Sloveniji ne bo?