Seveda je dobro v tem smislu, problem je v interpretaciji teh številk.Kar je samo dobro(kdor tega še ni pogruntal). Več kot se jih dobi, manj bodo širili dalje in večji bo padec čez par tednov
No če si Beovičko poslušal včeraj se je več kot očitno otresla pritiska in govori točno to, kar praviš.Važne so itak hospitalizacije. Baje se zaradi zdravstvenega sistema dela lockdown, da bodo zmogli? Čeprav mnoge bolnice že zapirajo kovid oddelke.
Jih želiš napolniti nazaj po hitrem postopku? Ali jim celo dovoliš, da se ukvarjajo še s čim drugim kot korono?Važne so itak hospitalizacije. Baje se zaradi zdravstvenega sistema dela lockdown, da bodo zmogli? Čeprav mnoge bolnice že zapirajo kovid oddelke.
To kar je vsake. Napolniti lastno ritKaj je sploh prioriteta te vlade?
Ne, samo ko bomo imeli cepljeno rizično populacijo, pol ostale pa prebolevnike, bo lahko dnevno število okužb bistveno višje in te dnevne famozne števike sploh ne bodo več pomembne in važne.Jih želiš napolniti nazaj po hitrem postopku? Ali jim celo dovoliš, da se ukvarjajo še s čim drugim kot korono?
Imaš še vedno mokre sanje po angleškem valu?Jih želiš napolniti nazaj po hitrem postopku? Ali jim celo dovoliš, da se ukvarjajo še s čim drugim kot korono?
Se oglaša nekdo, ki se prebolel navidezno koronoImaš še vedno mokre sanje po angleškem valu?
En dan je mimo, pa že bluziš. Kratek spomin in mašImaš še vedno mokre sanje po angleškem valu?
To, da nimam protiteles se ne pomeni, da nisem prebolel.
Koliko folka je bilo v tesnem stiku z bolanimi, torej druzinskimi clani, ki so doma prebolevali, pa niso zboleli. Kje smo zdej taki? Kam pasemo?
Vec kot ocitno je, da nekateri sploh ne zbolimo in ocitno nas ni malo. Tudi tukaj na forumu so taki, ki so bili z domacimi pozitivnimi v karanteni, pa niso zboleli.Čakaj malo. Ali nisi ti pisal, da si prebolel in da je bilo za šalo, izipizi? Potem očitno nisi prebolel? Ali si bil testiran pozitivno in zakaj ne?
... sem dobil rahlo polno glavo, ki je nimam nikoli v zivljenju polne ali kaj podobnega.
...
Vec kot ocitno je, da nekateri sploh ne zbolimo in ocitno nas ni malo. Tudi tukaj na forumu so taki, ki so bili z domacimi pozitivnimi v karanteni, pa niso zboleli.
Sej je en kup clankov na to temo, ravno pred kratkim tudi na rtvslo ali 24ur.
Bil sem v dnevnem stiku tri dni s parom, ki sta bila pozitivna. Na tretji oz cetrti vecer po prvem stiku z njima sem dobil rahlo polno glavo, ki je nimam nikoli v zivljenju polne ali kaj podobnega. To je trajalo tri vecere, pol pa konec.
Protiteles nisem imel niti 3 tedne po tem dogodku niti 3 mesec po dogodku.
Na tretji oz cetrti vecer po prvem stiku z njima sem dobil rahlo polno glavo, ki je nimam nikoli v zivljenju polne ali kaj podobnega.
Potem je takrat verjetno nisi staknil. Zakaj nisi sel na test? A si bil 14 dni v izolaciji al si se klatil okoli?