Ušel iz kleti...zdj lahko tudi vi iz garaž.
Tudi na Katarini je lepo...
Se pije in ostalo...
Ušel iz kleti...zdj lahko tudi vi iz garaž.
Nekdo bi rekel rizicna skupina; ciki in alkohol
Tako ja, bedak.En moj znanec jo je prejšnji teden. Me mika, da bi šel do njega, da bom lahko prišel do pozitivnega rezultata in s tem do potrdila o prebolevnosti.
Saj sedaj počasi dojema da je ni prebolel .Tako ja, bedak.
Meni ni jasno, da doktor YT baje preboli gripco, pa nima toliko pameti, da bi si zrihtal potrdilo.
Ampk itak je kovačeva kobila bosa, nje?
Grosupeljski že skoraj leto razgraja v parlamentu. K sreči ni tako nalezljiv, ima pa dolgotrajne posledice
To, da nimam protiteles se ne pomeni, da nisem prebolel.Saj sedaj počasi dojema da je ni prebolel .
Kolaboranti. Ker niste z janšo, niti niste levičarji.To, da nimam protiteles se ne pomeni, da nisem prebolel.
Koliko folka je bilo v tesnem stiku z bolanimi, torej druzinskimi clani, ki so doma prebolevali, pa niso zboleli. Kje smo zdej taki? Kam pasemo?
Tesen stik ni enako okužiti se oz. preboleti.To, da nimam protiteles se ne pomeni, da nisem prebolel.
Koliko folka je bilo v tesnem stiku z bolanimi, torej druzinskimi clani, ki so doma prebolevali, pa niso zboleli. Kje smo zdej taki? Kam pasemo?
Pejta skupi z Darjanom.En moj znanec jo je prejšnji teden. Me mika, da bi šel do njega, da bom lahko prišel do pozitivnega rezultata in s tem do potrdila o prebolevnosti.
Ko sem imel sam covid, sem vabil nejeverne tomaže na kofe ali pir - zastonj ob zaprtih oštarijah - pa ni bilo nobenega pizduna niti blizu.Pejta skupi z Darjanom.
Z njim smo pa v danki....K sreči ga imamo, brez njega bi bili ...... u luliki
To, da nimam protiteles se ne pomeni, da nisem prebolel.