Ne men pripisovat protesta proti cepljenju. Se grem cepit takoj ko bo možno. Tud cepljenje proti določenim boleznim mora bit obveza.No evo....nobene prisile za, rajo (JU je pač JU)
Poglej priponko 43293
Ne men pripisovat protesta proti cepljenju. Se grem cepit takoj ko bo možno. Tud cepljenje proti določenim boleznim mora bit obveza.No evo....nobene prisile za, rajo (JU je pač JU)
Poglej priponko 43293
Vsaj 50% lazno pozitivnih bi jaz pripisal nesposobnim zdravstvenim delavcem. Ce ne celo 90%.NIJZ: Vsak tretji pozitivni izvid hitrega testiranja lažen
Osebju lahko pripišeš krivdo za lažno negativne.Vsaj 50% lazno pozitivnih bi jaz pripisal nesposobnim zdravstvenim delavcem. Ce ne celo 90%.
A sedaj bomo pa še za njegov slabzadah krivi...POTRČ RAZBURJENO: "Kdo in s kakšno pravico posiljuje otroke?" (VIDEO)
Televizijski voditelj Marko Potrč, ki se je jeseni zaradi pandemije preselil na Švedsko,...www.regionalobala.si
Še posebej ga moti, da se maske zapovedujejo otrokom. "Maska je odvratna, ima zelo zelo neprijeten vonj, človek dobi poln nos, dražeč občutek v grlu, glavobol, izpuščaje okrog ust[/QUOTE]
Osebju lahko pripišeš krivdo za lažno negativne.
Tudi ja, pa blesavim ljudem isto. Vsak drugi kreten ki pride na bris misli da mu bomo naredili luknjo v mozgane. Prav druzba idiotov postajamo. Najbolj smesno je, ko se je treba testirat zaradi sluzbe se vsi pritozujejo, ko pridejo iz bosne pa treba negativen bris zarad karantene se pa skoraj stepejo kdo bo prvi dobil palcko v nos.Osebju lahko pripišeš krivdo za lažno negativne.
Zdaj ko so na voljo cepiva, bi lahko dali na semafor še pogoj stopnjo cepljenosti. Recimo za zeleno fazo najmanj 50% cepljenih.Me zanima, kaj bo, ko bo hospitalziiranih pod 300, št okuženih pa še vedno relativno glede na št testov?
Sicer, koliko razumem semafor, je za zeleno fazo edini pogoj hospitalizirani. Torej bomo preskočili rumeno in šli direktno v zeleno, čez 1 mesec?
Me zanima, kaj bo, ko bo hospitalziiranih pod 300, št okuženih pa še vedno relativno glede na št testov?
Sicer, koliko razumem semafor, je za zeleno fazo edini pogoj hospitalizirani. Torej bomo preskočili rumeno in šli direktno v zeleno, čez 1 mesec?
To je eno navadno pretiravanje. Tipu se je očitno skisal.A sedaj bomo pa še za njegov slabzadah krivi...