Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Glede na to, da baje veš kako deluje Janša bi lahko tudi posledično vedel zakaj je/so ignoriral(i) stroko. Ker on(i) najbolje ve(do) kako rešiti to sceno s covidom in če bi mi/jim uspelo, bi se lahko trkal(i) po prsih v nedogled.

Kaj pol, si zdaj že prijavil ta zločin nad slovenskimi državljani? Še kar ne? C c c c...
Ne razumem. Stroko je ignorirali, ker je mislil, da je pametnejši in boljši od stroke. Da to ni res, bi lahko ugotovil že aprila. Ampak ne, v drugem valu je ponovil isto zadevo s 50x večjimi razsežnostmi. Cilj? Namerno? Načrtno? So mu bili všeč rezultati v DSO iz prvega vala?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
opozicija kot ponavadi spoštuje ukrepe in daje zgled.
samo in izrecno jansha je kriv! noben drug!

EuWIBWYXYAEZC66

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
NAJMANJ demokratična država na svetu:

1613550519666.png

Zibelka demokracije, EU, pa se sooča z represijo nad lastnim narodom. Neustavne policijske ure, nasilni protesti zaradi tega, ipd.

Narobe svet, ali nova realnost?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.851
-8.618
113
Sej naši politiki tudi hodijo v gostilne ter se družijo na zakuskah na Brdu.
Primerjaj primerljivo :evil:

P.S. V NK so še povečali represijo ter imajo še strožji nadzor nad prebivalstvom.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
NAJMANJ demokratična država na svetu:

Poglej priponko 42746

Zibelka demokracije, EU, pa se sooča z represijo nad lastnim narodom. Neustavne policijske ure, nasilni protesti zaradi tega, ipd.

Narobe svet, ali nova realnost?

hja, mi smo že tok demokratični da nam gre že kontra... s tole korona krizo se to kaže v vsej veličini. vsi bolj papeški od papeža, vlade se trudijo 100% zadihtat državljanje ob čimmanjših učinkih na delovne procese... evropa se je praktično ustavila zaradi bolj agresivne vrste gripe, ki pa veselo mutira... ne vem, kako dolgo mislijo še tole vlečt...

je pa zanimivo, kako se "nedemokratične" države obnašajo precej bolj nonšalantno do tega virusa... sej vem, nimajo tok denarja, sam še vedno niso pred apokalipso.

res, res manjka kmečke pameti.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
oooo zzeeeeehhh...

pa kje se ti da...
samo slike za tiste ki tako vneto trdijo da se vsi držijo vseh ukrepov, da kdor se jih ne gre skorajda v zapor in čaka ga huda kazen ker strahovlada.
ker če samo poveš se zanika.

kot se zanika da določeni mediji aktivno delajo ravno obratno kar dela vlada kljub temu da se zavedajo da to pelje v slabšo epidemiološko sliko.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.597
1.075
113
samo slike za tiste ki tako vneto trdijo da se vsi držijo vseh ukrepov, da kdor se jih ne gre skorajda v zapor in čaka ga huda kazen ker strahovlada.
ker če samo poveš se zanika.

kot se zanika da določeni mediji aktivno delajo ravno obratno kar dela vlada kljub temu da se zavedajo da to pelje v slabšo epidemiološko sliko.

Saj vemo, da se politiki ne držijo ukrepov - Zdravko, Hojs, Kacin med snemanjem... Njih nihče ne bo kaznoval.