Vzpostavitev moralnih vrednot.Ne, niti enega predloga, kako rešiti narod. Niti enega predloga.
Približno tako, kot prepričat ribe, da tekajo po stepi, govedo pa naučit da dihajo pod vodo.
Sej bo.
Nazadnje urejeno:
Vzpostavitev moralnih vrednot.Ne, niti enega predloga, kako rešiti narod. Niti enega predloga.
Ne bo šlo.tu preveri
Portal zVEM
zvem.ezdrav.si
Sej sem dal link zgoraj z rtvslo. Eto, se 1x:Kdo pa je to potrdil? Lahko prosim napišeš kaj več o tem? Res me zanima, hvala.
No ta cas smo pa dobili klic, tako da niti ne rabimo vec gledat. Drugače pa če imaš podatke o nekom verjetno lahko pogledaš zanj, vem ni ravno po pravilih....Sigenca! Pa samo zase lahko pogledaš - kako si pa to predstavljaš, da bi za drugega gledal?
Ima pa tvoj osebni zdravnik dostop in lahko pogleda, oz. je dobil še obvestilo če ste pozitivni.
Certifikat je elektronska osebna izkaznica, ne moreš kar enega uporabit za vpogled v mamine podatke.Nam javi napako pri preverjanju certifikata. Sicer jaz ga nimam je pa sestra poizkusila, mislim da ima tistega od banke.
Sej sem dal link zgoraj z rtvslo. Eto, se 1x:
![]()
Zaradi širjenja koronavirusa prek aerosolov je pomembno prezračevanje
Koronavirus se prenaša tudi prek aerosolov, to so drobne kapljice, ki se lahko, še posebej v majhnih in neprezračenih notranjih prostorih v zraku zadržijo še več ur.www.rtvslo.si
"Da se je mogoče okužiti tudi brez neposrednega stika z okuženo osebo, kaže primer iz letošnjega marca, ko se je v dvorani za skvoš v Mariboru okužilo pet oseb. "Sej sem dal link zgoraj z rtvslo. Eto, se 1x:
![]()
Zaradi širjenja koronavirusa prek aerosolov je pomembno prezračevanje
Koronavirus se prenaša tudi prek aerosolov, to so drobne kapljice, ki se lahko, še posebej v majhnih in neprezračenih notranjih prostorih v zraku zadržijo še več ur.www.rtvslo.si
In kje v tem linku ti vidiš, da maske niso potrebne?
Prvega dela neumnosti ne mislim komentirati, kar se pa drugega odstavka tice pa za to vejo in prakticirajo glih samo zdravstveno osebje, pa se par Alterasov.Ja pa še do kisika ne prideš ko čez masko dihaš. In pol se ti raven CO2 povečuje v krvi. Pa vse tiste bakterije, ki si izdihal se v 3x večji koncentraciji naselijo nazaj v pljuča pri vsakem vdihu.
Na koncu pride do nekega razpada pljuč. Je bilo tud že na FB dokazano.
Za vse ostale, ki razumejo pomen mask, je pa ne prijemljejo na mokrem delu ampak za gumico za uho.
Kako pa vedo, da so se okužili ravno v dvorani in ne npr. ker so isto kljuko na vhodnih vratih prijemali?"Da se je mogoče okužiti tudi brez neposrednega stika z okuženo osebo, kaže primer iz letošnjega marca, ko se je v dvorani za skvoš v Mariboru okužilo pet oseb. "
Glej Andy o teh zadevah vem več od tebe (pa ne iz youtuba) pa se dobro zavedam, da vem še vedno premalo, da bi ostalim pamet solil.Prvega dela neumnosti ne mislim komentirati, kar se pa drugega odstavka tice pa za to vejo in prakticirajo glih samo zdravstveno osebje, pa se par Alterasov.
Ne samo to, tudi pravilna uporaba mask NE ustavi 100 % izdih in vdih kapljičnega virusa.Ampak tudi pravilna uporaba mask NE ustavi izdih in vdih aersolonega virusa.
Poudarek je na KAPLJICNEGA virusa, kar pa SARS-COV2 ni. Je aerosolni.Ne samo to, tudi pravilna uporaba mask NE ustavi 100 % izdih in vdih kapljičnega virusa.
Zelo pa zmanjša verjetnost prenosa virusa.
Zagotovo se se spomniš slikic oseb brez maske, pa eden s masko pa oba s masko, in nikjer niso operirali s 100 % in 0 %. Ampak vse cifre so bile vmes.
Komik si tokrat ti. S pravilno uporabo maske definitivno ne izničiš možnosti prenosa, ampak to možnost močno zmanjšaš. Tudi potek bolezni je po nekaterih študijah odvisen tudi od količine virusa, ki pride v telo. Sej če skico ki si jo nalimal pogledaš, bi ti mogl bit jasno, pa ti več kot očitno ni.Komik![]()
Kvečjemu delno aerosolni, ker je tudi kapljični. Kot povedano, količina virusa vpliva na potek bolezni, delež aerosola je majhen proti kapljičnem.Poudarek je na KAPLJICNEGA virusa, kar pa SARS-COV2 ni. Je aerosolni.